Livrare gratuită in raza orasului Chisinau
Livrarea în Chișinău este gratuită

The Ordinary, acum și în Moldova

herb.md

The Ordinary, acum și în Moldova

În ultimul an, au fost vândute mai mult de un produs în fiecare secundă, au fost deschise ușile celui de al 35-lea magazin al acestei companii.

Putin despre istoria, brandului a căror produsel sunt cele mai căutate: DECIEM a fost fondată în 2013 de Brandon Truaxe. În timpul unei cooperări de patru luni cu un laborator de îngrijire a pielii, el a devenit supărat pe lipsa de pasiune, transparență sau perspectivă atunci când au fost dezvoltate produsele de cosmetice. După ce și-a vândut prima companie de software, mulți ani mai târziu, frustrarea lui Brandon față de industria de frumusețe a rămas și a pornit să facă o schimbare in acest domeniu. Această schimbare este DECIEM și compania activează din greu pentru a continua viziunea lui Brandon pentru o lume mai bună a frumuseții, cu totul altfel cu totul diferita.

Tot ceea ce produce Deciem este de o calitate excepțională. Astăzi, calitatea nu mai este definită doar de prețuri sau canale de distribuție. Calitatea astăzi înseamnă a fi autentic, a fi diferit, a fi funcțional, a fi frumos și a avea un preț adecvat. Brandul alege să fie cel mai bun, iar clienții apreciază devotamentul față de această definiție foarte autentică a calității.

Produsele The Ordinary:

  • sunt foarte accesibile ca preț;
  • fiecare produs se axează pe eficacitate, astfel încât veți obține rezultate benefice în cel mai scurt timp;
  • nu conțin ingrediente nocive cum ar fi parabeni, sulfați, uleiuri minerale, coloranți, etc. ;
  • sunt vegane și nu sunt testate pe animale.