Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Ulei de cocos presat la rece, California Gold Nutrition, Organic Virgin Coconut Oil, 473 ml

California GOLD Nutrition
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Este un ulei de nucă de cocos organic, presat la rece. Are o compoziție naturală fără OMG, zahăr și conservanți. Primul produs organic presat la rece. Potrivit pentru uz interior sau exterior. Un produs cu o aromă tropicală ușoară și gust plăcut.

Volum
473 ml
Tara de origine
SUA
Brand
California GOLD Nutrition
285 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Este un ulei de nucă de cocos organic, presat la rece. Are o compoziție naturală fără OMG, zahăr și conservanți. Primul produs organic presat la rece. Potrivit pentru uz interior sau exterior. Un produs cu o aromă tropicală ușoară și gust plăcut. Contine o sursă de grăsimi saturate cu efect cardioprotector. Crește capacitățile energetice ale corpului, astfel crescând si productivitatea antrenamentului. Reduce cantitatea de colesterol din sânge, si riscul dezvoltării aterosclerozei vaselor sangvine. Are efect antioxidant si neutralizeaza radicalii liberi.  

Avantaje:

  • Compoziție naturală.
  • Fără OMG și conservanți.
  • Efect antioxidant.
  • Îmbunătățește funcția creierului.
  • Previne bolile cardiovasculare.

Mod de utilizare: Este recomandat pentru pregătirea alimentelor sau pentru prepararea produselor din patiserie. Potrivit pentru adaugarea in salate. De asemenea poate fi utilizat extern, pe piele și păr.  

Ingrediente: Ulei de nucă de nucă de cocos organic, nerafinat, presat la rece.

Recenzii
03.07.2022
Uleiul de cocos-un produs multifuncțional. O aromă ușoară și foarte gustos. Este bun pentru prepararea produselor alimentare, deasemenea îl folosesc ca mască pentru păr și față.
Produse noi