NEW

Ulei de cocos presat la rece, California Gold Nutrition, Organic Virgin Coconut Oil, 473 ml

California GOLD Nutrition
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Este un ulei de nucă de cocos organic, presat la rece. Are o compoziție naturală fără OMG, zahăr și conservanți. Primul produs organic presat la rece. Potrivit pentru uz interior sau exterior. Un produs cu o aromă tropicală ușoară și gust plăcut.

Volum
473 ml
Tara de origine
SUA
Brand
California GOLD Nutrition
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

285 MDL
Anunță când va fi în stoc

Este un ulei de nucă de cocos organic, presat la rece. Are o compoziție naturală fără OMG, zahăr și conservanți. Primul produs organic presat la rece. Potrivit pentru uz interior sau exterior. Un produs cu o aromă tropicală ușoară și gust plăcut. Contine o sursă de grăsimi saturate cu efect cardioprotector. Crește capacitățile energetice ale corpului, astfel crescând si productivitatea antrenamentului. Reduce cantitatea de colesterol din sânge, si riscul dezvoltării aterosclerozei vaselor sangvine. Are efect antioxidant si neutralizeaza radicalii liberi.  

Avantaje:

  • Compoziție naturală.
  • Fără OMG și conservanți.
  • Efect antioxidant.
  • Îmbunătățește funcția creierului.
  • Previne bolile cardiovasculare.

Mod de utilizare: Este recomandat pentru pregătirea alimentelor sau pentru prepararea produselor din patiserie. Potrivit pentru adaugarea in salate. De asemenea poate fi utilizat extern, pe piele și păr.  

Ingrediente: Ulei de nucă de nucă de cocos organic, nerafinat, presat la rece.

03.07.2022
Uleiul de cocos-un produs multifuncțional. O aromă ușoară și foarte gustos. Este bun pentru prepararea produselor alimentare, deasemenea îl folosesc ca mască pentru păr și față.

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi