NEW

Ulei esențial de rozmarin Now Foods, Essential Oils Rosemary, 30 ml

Now Foods
Disponibil

Ulei esențial de rozmarin Now Foods, Essential Oils Rosemary ajută sistemul imunitar, îmbunătătește memoria, reduce durerile și stresul.

Volum
30 ml
Tara de origine
SUA
Brand
Now Foods
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

228 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Now Foods, Essential Oils Rosemary - ulei de rozmarin 100% organic întărește sistemul nervos, ridică starea de spirit, ajută la concentrare. Inspiră, trezește intuiția, redă interesul pentru viață.
Uleiul de rozmarin este unul dintre uleiurile esențiale pe care îl putem recomanda în fiecare casă. Este adesea folosit pentru tratamente corporale și pentru păr și este foarte apreciat și în aromaterapia clasică.
Mod de utilizare: Utilizați pentru aromaterapie. Pentru toate celelalte utilizări, diluați bine cu un ulei de bază, cum ar fi uleiul de jojoba, uleiul din semințe de struguri, uleiul de măsline sau uleiul de migdale înainte de utilizare.

Proprietăți și utilizări

 • Acțiune stimulantă: Acest ulei ajută la vigilență, crește concentrarea și îmbunătățește memoria. De asemenea, poate ajuta la ameliorarea oboselii și la creșterea energiei.
 • Acțiune antioxidantă: Uleiul de rozmarin este bogat în antioxidanți, care ajută la protejarea celulelor împotriva daunelor provocate de radicalii liberi și la încetinirea procesului de îmbătrânire.
 • Acțiune antiseptică: Acest ulei are proprietăți antiseptice care ajută la combaterea infecțiilor și împiedică răspândirea lor.
 • Acțiune antiinflamatoare: Uleiul de rozmarin poate ajuta la ameliorarea inflamației și la reducerea durerii, în special pentru problemele musculare și articulare.
 • Ameliorare digestivă: Acest ulei poate ajuta la stimularea digestiei, la reducerea gazelor și a crampelor și la reducerea simptomelor tulburărilor digestive.
 • Îmbunătățirea pielii și a părului: Uleiul de rozmarin poate ajuta la îmbunătățirea sănătății pielii, la reducerea inflamațiilor, la combaterea acneei și la întărirea părului.

Utilizările uleiului esențial de rozmarin pot fi variate. Acesta poate fi folosit în aromaterapie, adăugat în uleiuri de masaj, creme sau loțiuni pentru îngrijirea pielii și utilizat în produse cosmetice și de parfumerie.

Atenționări:

 1. Uleiurile esențiale naturale sunt foarte concentrate și trebuie folosite cu grijă.
 2. A nu se păstra la îndemâna copiilor.
 3. Evitați contactul cu ochii.
 4. Consultați medicul înainte de utilizare în timpul sarcinii și alăptării.

Ulei de rozmarin 100% organic

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi