NEW

Solgar, Vitamin D-3 Liquid 2500 IU, 59 ml

Solgar
Indisponibil

Forma activă a vitaminei D3 are un rol în activarea a unui număr mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului și fosforului din țesutul osos, stimularea formării și a depunerii în oase a fosfatului de calciu, absorbția calciului și fosforului din alimentație, în funcționarea glandelor tiroide și paratiroide, funcționarea si

395 MDL
Anunță când va fi în stoc

Forma activă a vitaminei D3 are un rol în activarea a unui număr mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului și fosforului din țesutul osos, stimularea formării și a depunerii în oase a fosfatului de calciu, absorbția calciului și fosforului din alimentație, în funcționarea glandelor tiroide și paratiroide, funcționarea sistemului nervos și a celui imunitar. Este considerată de asemenea deosebit de utilă în combaterea simptomelor osteoporozei.

     Per ansamblu, vitamina D3:

  • Contribuie la absorbția de calciu și fosfor a oaselor;
  • Sporește nivelul de calciu din sânge;
  • Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar;
  • Contribuie la sănătatea oaselor, mușchilor și dinților, ajutând la dezvoltarea și menținerea metabolismului normal al calciului si al fosforului;
  • Contribuie la funcționarea corespunzătoare a glandei tiroide și a sistemului nervos.

Mod de utilizare:A se utiliza ca supliment alimentar pentru adulți, 0,5 ml o dată sau de două ori pe zi, în timpul mesei. Poate fi dizolvat în băuturi sau administrat direct de la picurător. Conține un picurător calibrat.

  • Ambalaj: flacon -59 ml lichid.
  • Producător: Solgar Inc., SUA.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi