Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

NatraBio, Children’s Cold & Flu Relief, 30 ml

Indisponibil

NatraBio, Children’s Cold & Flu Relief, 30 ml,Remediu care poate ameliora temporar simptomele de gripă și raceala,cumpara acum din toate magazinele Herb.md la un pret accesibil.

Volum
30 ml
315 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

NatraBio, Children’s Cold & Flu Relief, – este un remediu natural homeopat lichid și sănătos, potrivit pentru copii și bebeluși de la 4 luni!

Produsul poate ameliora temporar simptomele de gripă și raceala cum ar fi durerile de gât, greața și voma, strănutul, scurgeri nazale, durerile de cap și durerile in corp. Formula este nealcoolică. Are gust natural dulce si nu are efecte secundare. Nu contine zahar.

Mod de utilizare:

Pentru copii și sugari de la 4 luni, puneți 0,5 ml sub limbă la fiecare 20 de minute până când simptomele se îmbunătățesc, apoi la fiecare 4 ore sau după necesitate. Pentru copiii pina la 4 luni, consultați medicul.

Pentru rezultate mai bune:Înainte de utilizare, curățați gura. După utilizare, nu este recomandat să beti, să mincati sau sa va spalati pe dinți cel puțin 15 minute.

Ingrediente active:Aconit (aconitum napellus) 3X, 6X, 12X, 30X, echinacea (echinacea angustifolia) 3X, ceapă roșie (allium cepa) 6X, eyebright (euphrasia officinalis) 6X, gelsemium sempervirens 6X, cinquefoil canin (sanguinsis) 6X, pulmonar (sticta pulmonaria) 6X; Auxiliare: acid citric, glicerină, apă purificată, benzoat de sodiu.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi