NEW

Burete pentru aplicarea fondului de ten, Real Techniques, Miracle Complexion Sponge

Real Techniques
Disponibil

Real Techniques, Miracle Complexion Sponge este un burete care se foloseste la aplicarea fonului de ten sau a BB cremului, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Tara de origine
SUA
Volum
1 buc
Brand
Real Techniques
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

195 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Noul burete de la celebrul vizajist Samantha Chapman, Miracle Complexion Sponge cu forma unică a buretelui vă permite să il utilizați la discreție: 

 • Marginea teșită este destinată aplicării produselor tonale pe zona ochilor și a nasului;
 • Partea scuțita este excelenta pentru a lucra pe o zonă mică a pielii: si anume mascarea imperfecțiunilor locale mici.
 • Marginile rotunjite sunt potrivite pentru aplicarea produselor cum ar fi BB cream sau fond de ten, precum și pentru eliminarea luciului gras de pe piele. Pentru a face acest lucru, pur și simplu aplicați pudra pe piele și apăsați ușor pe frunte, nas, bărbie sau alte zone care stralucesc. Pentru o aplicare ușoară a fardului se foloseste partea rotungita a buretelui, aplicați de-a lungul pomeților.
 • Se recomandă curățarea buretelui la fiecare 1-3 utilizări. Pentru a face acest lucru, pur și simplu aplicați o cantitate mică de produs de curățare pe burete și clătiți cu apă curată. Lăsați buretele să se usuce la temperatura camerei.

   

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi