The Ordinary

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Rimel
Uleiuri hidrofile/Balsam demachiant
Baza de machiaj
Masti de curatare
Outlet
Spume / geluri pentru curățare
Exfoliere / peelinguri
Tonere/Esente
Îngrijire adăugătoare
Serumuri / Ampule
Serum pentru zona ochilor
Emulsie/Lotiune pentru fata
Creme de fata
Protectie solara
Sortare după preț: implicit mare mic
The Ordinary

Cosmetica Coreeana "The Ordinary" în Chisinau, Moldova: calitate la preturi accesibile! 

 

Bine ati venit la Herb.md - sursa dvs. de cosmetice coreene de înalta calitate! Cu mandrie va prezentam marca inovatoare The Ordinary de la liderul în domeniul cosmetologiei, Deciem din Canada. Aceasta marca nu doar a creat senzatie în lumea cosmetologiei, ci si a deschis o noua era în îngrijirea pielii.

The Ordinary se remarca prin abordarea sa bazata pe trei principii cheie: formule inovatoare, compozitie simpla si eficienta, precum si preturi accesibile. Produsele acestei marci nu sunt doar eficiente, ci si ecologice. Ele nu contin substante nocive, cum ar fi sulfatele, parabenii, conservantii si alte componente nedorite.

Marca The Ordinary se evidentiaza prin nivelul sau ridicat de transparenta, oferind clientilor posibilitatea de a alege combinatia optima de produse. Compozitia produselor contine nu mai mult de doua ingrediente naturale si active, cum ar fi retinolul, vitaminele (B, C, E), zincul si altele. Aceste componente nu doar au fost supuse la numeroase teste practice, ci si garanteaza o eficienta ridicata în rezolvarea diverselor probleme ale pielii.

Permiteti-va sa experimentati cu solutiile unice de îngrijire a pielii create de The Ordinary si sa obtineti rezultate incredibile. Aveti grija de pielea dvs. cu cele mai bune produse oferite de Herb.md!