Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore

The Ordinary

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Rimel
Uleiuri hidrofile/Balsam demachiant
Baza de machiaj
Masti de curatare
Spume / geluri pentru curățare
Exfoliere / peelinguri
Tonere/Esente
Îngrijire adăugătoare
Serumuri / Ampule
Serum pentru zona ochilor
Emulsie/Lotiune pentru fata
Creme de fata
Protectie solara
Seturi cadou
Sortare după preț: implicit mare mic
The Ordinary

Cosmetica Coreeana "The Ordinary" în Chisinau, Moldova: calitate la preturi accesibile! 

Cosmetica coreeana The Ordinary este un brand care abordeaza o dezvoltare inovatoare a celei mai importante companii cosmetice din Canada -  Deciem. Lansarea acestui brand a devenit o senzatie in lumea cosmetologiei. Fondatorii au prezentat un concept complet nou, bazat pe trei componente esentiale: formule inovatoare, compozitie simpla si eficiente, preturi rezonabile pentru produse.
Produsele fabricate sub marca The Ordinary sunt ecologice, nu includ componente daunatoare pentru consumatori, deoarece nu contin sulfati, parabeni, conservanti si alte substante nocive.
Brandul The Ordinary se afirma prin nivelul sau ridicat de transparenta, nu contine mai mult de 2 ingrediente active naturale. Acest lucru permite clientului sa aleaga in mod independent combinatia optima de ingrediente, conform necesitatilor, specificului pielii si a rezultatelor dorite. Toate componentele incluse in compozitie: retinol, vitamine (B, C, E), zinc etc. au fost testate in mod repetat in practica si sunt extrem de eficiente.