Cum comand /achit

Pentru a efectua comanda Dvs. urmează să creați un cont personal.

Pentru aceasta accesați pe butonul Contul meu, înregistrați-vă datele și apoi  adăugați produsele dorite în coș și desigur e important să specificați cantitatea dorită.

În cazul plasării unei comenzi, Utilizatorul poate achita serviciile în următoarele moduri:

Achitarea comenzii după primire, în numerar, sau cu un card bancar, imediat la primirea acesteia.

Achitarea online cu un card de credit VISA / MasterCard folosind sistemul de plată al partenerului Paynet. Suma de retragere este costul bunurilor și serviciilor de livrare. Posibilitatea plății online cu card de credit este disponibilă numai pentru utilizatorii înregistrați în secțiunea autorizată a site-ului. După înregistrarea comenzii, alegerea unei plăți online, Utilizatorul va merge la pagina de plată securizată Paynet, unde va trebui să introducă datele cardului bancar.

Paynet protejează și prelucrează datele cardurilor bancare ale utilizatorilor în conformitate cu standardul PCI DSS. Informațiile sunt transmise portalului de plăți folosind tehnologia de criptare SSL. Transferul de date ulterioare se realizează prin intermediul rețelelor bancare închise, care au cel mai înalt nivel de fiabilitate. Paynet nu transferă datele cardului de utilizator. Pentru a autentifica titularul unui card, suplimentar, se utilizează protocolul 3D Secure. Dacă Banca Utilizatorului acceptă această tehnologie, Utilizatorul va fi trimis pe serverul băncii pentru identificarea suplimentară. Utilizatorul poate găsi informații despre regulile și metodele de identificare suplimentare în Banca emitentă a cardului.

Toate tranzacțiile cu cardul de plată sunt efectuate în conformitate cu cerințele VISA International, MasterCard și alte sisteme de plată. La transmiterea informațiilor, tehnologiile speciale sunt utilizate pentru a asigura securitatea plăților prin carduri de Internet, prelucrarea datelor se realizează pe un server securizat de înaltă tehnologie al companiei de procesare.

Utilizatorul confirmă că nu va folosi Serviciile în scopuri ilegale, frauduloase și nu va permite acest lucru către terți. Utilizatorul garantează că va respecta legislația Republicii Moldova.

Pentru alte detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: info@herb.md, prin intermediul chat-ului de pe site sau forma de contact din meniul de jos al site-ului.

Politica de Retur

Livrarea produselor