Despre noi

TE LĂSĂM SĂ TE SIMȚI DEOSEBITĂ, SĂ ARĂȚI PERFECT ȘI SĂ FII FRUMOASĂ ATÂT ÎN INTERIOR, CÂT ȘI ÎN EXTERIOR

Principala misiune a companiei HERB este de a inspira, a motiva, a accepta și a insufla încrederea în femeile din toată țara și peste hotarele ei, cu ajutorul produselor uimitoare, care amplifică frumusețea interioară și exterioară.

În mod constant, multe femei simt necesitatea de a se alătura unui grup de femei ce le împărtășesc pasiunile, ce le motivează să-și atingă potențialul real și să realizeze lucrurile care și le-au dorit. Aici, la Herb, fiecare femeie este frumoasă în felul său și noi vrem să îi fim alături în aventura sa spre a descoperi frumosul din interiorul său.

În magazinele Herb veți găsi doar produse, în calitatea cărora suntem siguri, produse care vor îmbunătăți starea generală a organismului și a pielii. Natura este cea care ne inspiră în alegerea produselor prezente pe rafturile noastre. Peste 200+ brand-uri, apreciate în toată lumea și 100 % certificate, au încredințat produsele sale companiei HERB, precum NOW Foods, Solgar, Palmers, CeraVe, FarmStay, Cos de Baha, Coxir, iUnik, Dr. Althea, Lador, Esthetic House ș.a.

HERB se mândrește cu oferirea unei game extinse de produse de îngrijire a pielii, îngrijire a părului, produse cosmetice, produse pentru îngrijirea corpului și nu în ultimul rând, produsele ce ne mențin starea corpului – suplimentele nutritive pentru femei, bărbați și copii.

Astăzi, produsele prezentate în cele 9 magazine HERB, se regăsesc în casele a peste 30.000 cumpărători mulțumiți, produsele fiind livrate cu cea mai mare grijă până cele mai îndepărtate puncte ale țării, și în exteriorul ei.

HERB are o cerință incontestabilă față de produsele prezentate și față de ceea cine le prezintă. Fiecare consultant este nerăbdător în a vă oferi informația despre produse sau a vă alege cele mai potrivite produse exact conform necesităților dvs.

Administrația HERB depune tot efortul pentru a lăsa acea amprentă de satisfacție după vizita magazinelor noastre și de a vă îndeplini orice dorință legată de frumusețe și sănătate.

Frumusețea voastră – pasiunea noastră.