Palmer’s

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Uleiuri hidrofile/Balsam demachiant
Masti hidratante
Balsame de buze / balsam cu nuanta
Scruburi si peelinguri
Geluri de duș
Loțiuni/creme de corp
Mâini/picioare
Uleiuri pentru corp
Sampon
Produse pentru mamici
Sapunuri pentru corp
Outlet
Balsam / conditioner pentru par
Spume / geluri pentru curățare
Exfoliere / peelinguri
Sortare după preț: implicit mare mic
Palmer’s

HERB SRL importa si distribuie oficial produsele Palmer's in Republica Moldova. Toate produsele sunt importate direct de la producator din SUA. 

Brandul Palmer’s în Chișinău, Moldova. Cumpărați în magazinul online Herb.md

Brandul Palmers este detinut de o companie farmaceutica americana care a fost fondata in 1840 si are sediul in New Jersey. Fondată în urmă cu peste 160 de ani, Palmer's este compania numărul 1 ce creează produse ce au la baza untul de cacao, inclusiv: creme,balsamuri de buze, sapunuri, lotiuni de corp și formule solide originale.
Pe lângă produsele cu unt de cacao, compania oferă o linie care include o gamă largă de produse pentru îngrijirea pielii cu probleme, care include demachiante și creme hidratante.
În acest moment, compania a dezvoltat o nouă linie bazată pe ulei de măsline natural presat la rece, cu o structură lipidică unică. Linia de îngrijire a părului include produse de modelare și coafare care conțin vitaminele A, D și E, proteine ​​și alte componente nutritive pentru un păr și un scalp sănătoși în formulele lor.
Palmer's produce numai produse naturale de îngrijire a pielii de cea mai înaltă calitate, fără a utiliza ingrediente nesănătoase în formulele lor. Compania are o bază științifică și tehnică uriașă pentru crearea de noi linii unice de îngrijire a corpului. Dezvoltarea constantă a companiei a făcut posibilă astăzi crearea mai multor linii bazate pe ingrediente naturale:

  • Linie de îngrijire corporală pe bază de unt de cacao natural
  • Linie de îngrijire corporală pe bază de unt de shea
  • Linie de îngrijire corporală pe bază de ulei de cocos și vitamina E
  • Linie pentru pielea problematica (cicatrici, vergeturi, hiperpigmentare și altele)
  • Linie de îngrijire corporală bazată pe diverse ingrediente naturale combinate: unt de cacao, unt de shea, vitamina E, colagen, elastina, ulei de lavandă, ulei de soia, suc de aloe