Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.
Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Oferiți tenului îngrijirea specială binemeritată. Am selectat cele mai bune produse pentru tenul normal, sensibil, gras, uscat și problematic. Știți cum să recunoașteți tipul dvs. ten și cum să îl îngrijiți? 

Este evident faptul ca nu toate tipurile de ten sunt la fel. Insa care sunt elemente principale ce pot oferi indicii asupra tipul de ten? Cum evolueaza tenul odata cu varsta, care sunt caracteristicile ce se pot schimba si foarte important cum trebuie sa fie ajustate modalitatile de ingrijire a tenului?

  • Tenul se clasifica analizand o serie de factori precum: gradul de hidratare, productia de sebum, sensibilitatea la factorii externi si evaluand predispozitia acestuia pentru problemele tipice, din care cele mai comune acneea si ridurile.

Este important sa cunosti tipul tau de ten mai ales atunci cand alegi tratamente sau produse cosmetice, deoarece acestea trebuie sa fie adaptate particularitatilor tipului tau de ten. Iarasi importanta rutinei zilnice de ingrijire a tenului nu trebuie subestimata. O rutina adecvata poate sa faca diferenta chiar si cu cativa ani in intarzierea aparitiei semnelor de imbatranire si ulterior in mentinerea unui aspect cat mai sanatos si natural al tenului.