Esthetic House CP-1

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Masti de pinza
Mâini/picioare
Sampon
Outlet
Apa micelara
Tonere/Esente
Îngrijire adăugătoare
Îngrijire scalp
Creme pentru zona ochilor
Creme de fata
Sortare după preț: implicit mare mic
Esthetic House CP-1

Cosmetica Coreeana «EstheticHouse CP-1» în Chisinau, Moldova

Magazinul online Herb.md ofera procurarea produselor cosmetice coreene EstheticHouse CP-1 înasortiment variat în orasul Chisinau, Moldova. Aici sunt prezentate produse cosmetice coreene de la marci cunoscute, realizate pe baza de ingrediente naturale de înalta calitate si actiune eficienta. Puteti cumpara produse CP-1 de la noi la un pret avantajos, cu livrare rapida în toata Moldova, cu o garantie a calitatii de la producator. Este prezentata întreaga gama de produse, inclusiv cele mai noi inovatii, care tocmai au aparut pe piata.

Descrierea brandului EstheticHouse CP-1

EstheticHouse CP-1 este o gama populara de produse profesionale pentru ingrijirea parului, care si-a început activitatea pe baza unui laborator de cercetare, ai carui specialisti au creat formule unice si eficiente.
În acest moment puteti achizitiona:

  • sampoane hranitoare pentru toate tipurile de par;
  • masti cu efect regenerant pentru parul deteriorat;
  • masti hranitoare si împotriva fragilitatii;
  • produsecontra caderii parului;
  • sampoane speciale pentru par colorat;
  • formule cu keratina si complex de vitamine, care ofera netezime, atingere de matase, stralucire sanatoasa si naturala;
  • produse cu menta si alte ingredient, care amelioreaza iritatia si au un efect benefic asupra scalpului.

Produsele cosmetice coreene CP-1 sunt fabricate din ingrediente naturale conform unei formule patentate. Ele hranesc, refac si întaresc toate tipurile de par, oferindu-le un aspect sanatos si îngrijit.

Cumparati produse cosmetice coreene EstheticHouse CP-1 în Chisinau, Moldova

Puteti cumpara produse EstheticHouse CP-1 in Chisinau cu livrare in toata Moldova prin intermediul magazinului online Herb.md. Toate produsele sunt prezentate într-un catalog electronic cu o indicatie a marcii producatorului, compozitia si caracteristicile fiecarui produs, cu fotografii, preturi si recenzii ale clientilor. Sfaturi si asistenta suplimentara în alegere pot fi obtinute de la managerii nostri prin telefon +37360005417. Sunt disponibile orice forme de plata, exista reduceri pentru comenzile mari si pentru clientii fideli.