Iunik

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Uleiuri hidrofile/Balsam demachiant
Masti hidratante
Outlet
Spume / geluri pentru curățare
Exfoliere / peelinguri
Tonere/Esente
Serumuri / Ampule
Creme pentru zona ochilor
Creme de fata
Protectie solara
Produse format TRAVEL
Sortare după preț: implicit mare mic
Iunik

Cosmetica coreeana Iunik in Chisinau: calitate la preturi accesibile!

Magazinul online Herb.md oferă produsele cosmetice coreene iUNIK în asortiment variat, în or.Chisinau, Moldova. Sunt prezentate toate gamele acestei mărci si ale altor marci populare, inclusiv cele mai recente evolutii, care au aparut abia recent pe piață. Puteți procura produsele iUNIK la un pret avantajos si puteti plasa comanda cu livrare în orice oras din Moldova, la care se ofera si o garantie a calitatii.

Descrierea brandului si beneficiile produselor :

Brandul sud-coreean iUNIK a apărut pe piata relativ recent, dar a cistigat deja popularitate în întreaga lume datorita calitatii excelente a produselor, eficientei si costului acceptabil.
Numele iUNIK este o abreviere:

  • i - ideal. Îngrijire perfecta a pielii;
  • U - unic. Formula unica si eficienta;
  • N - natural. Naturalitatea si puterea naturii;
  • I - ingrediente. Numai ingrediente naturale din compozitie;
  • K - know-how. O abordare inovatoare. Nou-hau, care nu are analogi pe piata.

Toate produsele sunt fabricate din ingrediente de calitate, folosind echipamente de înalta tehnologie. Controlul calitatii si certificarea sunt efectuate.

Cumparati produsele cosmetice coreene iUNIK în Chisinau, Moldova.

Puteti cumpara produse cosmetice coreene UNIK in Chisinau, precum si cu posibilitatea de livrare în orice alta localitate din Moldova, prin intermediul magazinului online Herb.md. Produsele de la iUNIK si alte marci coreene sunt prezentate în catalogul electronic. Fiecare dintre pozitii contine o descriere detaliata, scopul si caracteristicile produsului, fotografii si costuri, recenzii ale clientilor. Puteti plasa individual o comanda pe site,sau sa luati legatura cu managerii nostri prin telefon +37360005417 sau prin chatul pe de site. Managerii nostri va vor oferi consultatiile necesare, care va vor ajuta sa alegeti produsele cosmetice potrivite. Vor prelua comenzile, le vor confirma si apoi vor fi livrate la destinatie. Puteti efectua achitareaproduselor cu cardul bancar, prin sisteme de plata electronice sau în numerar la primirea comenzilor. Reducerile sunt oferite pentru clienti fideli si clientii cu comenzi mai mari.