Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore

Eyenlip

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Uleiuri hidrofile/Balsam demachiant
Masti de pinza
Masti hidratante
Patchuri pentru ochi
BB cream
Coushoane
Protecție solară
Lichidare de stoc
Spume / geluri pentru curățare
Exfoliere / peelinguri
Tonere/Esente
Serum pentru zona ochilor
Creme pentru zona ochilor
Creme de fata
Protectie solara
Sortare după preț: implicit mare mic
Eyenlip

Produse cosmetice profesionale „Eyenlip” în Chisinau, Moldova

Producatorii  „Eyenlip” abordeaza profesional cautarea ingredientelor, pe baza naturala, pentru produsele sale. Atunci cand isi dezvolta gama de produse, „Eyenlip” foloseste 100% substante de origine naturala. Prin urmare, riscul de iritare a pielii este complet exclus si este potrivit pentru consumatorii de orice varsta.
Compania are ca scop nu doar extinderea numarului de clienti, ci si mentinerea lor. În acest sens, fondatorii introduc cele mai noi tehnologii, folosind echipamente moderne în dezvoltarea si producerea de produse cosmetice. Managerii companiei sunt in contact permanent cu cumparatorul, studiind cu atentie recenziile si sugestiile acestuia. Toate produsele sunt supuse unui control de laborator riguros, certificare obligatorie in conformitate cu GOST si alte documente de reglementare. Astfel, produsele se disting printr-un nivel ridicat de calitate si eficienta.

Ce se poate cumpara de la Eyenlip?

Unele dintre cele mai populare produse ale companiei Eyenlip sunt patch-urile si cremele care contin ulei de somon. Aceste produse au câstigat o popularitate semnificativa în rândul utilizatorilor de pe internet. Uleiul de somon este renumit pentru caracteristicile sale unice si proprietatile de vindecare. Curata, hraneste pielea, reface structurile deteriorate, netezeste ridurile etc. Pe site-ul nostru puteti gasi:

  • produse cosmetice pentru pielea din jurul ochilor – patch-uri de hidrogel;
  • crema de fata pentru intinerirea pielii cu ulei de somon
  • serie cu calamondina, racoritoare.

În procesul de dezvoltare a brand-ului Eyenlip compania foloseste: retetele antice ale medicinei orientale, in combinatie cu tehnologiile cosmetice moderne. Acest principiu al muncii conduce la cel mai bun rezultat.