Carmex

Carmex

Brandul Carmex în Chișinău, Moldova. Cumpărați în magazinul online Herb.md

Va prezentam atentiei celebrul balsam de buze Carmex, conceput pentru îngrijirea buzelor. Combate eficient pielea uscata a buzelor, trateaza fenomene precum fisuri, taieturi, muscaturi de insecte, rani de herpes. Acest tip de balsam unic de buze a aparut la începutul anilor 30 ai secolului XX. Istoria marcii CARMEX® nu este doar un motiv de a fi mindri, ci si pastrarea traditiilor la care aderam. Balsamurile produse sub marca Carmex la Chisinau sunt vindute într-o gama larga. Cumparati produse CARMEX® în Chisinau cu livrare în toata Moldova
Familia Voelbing continua sa produca diverse produse sub acest brand, extinzind în mod constant gama de produse Carmex si azi, cu formulele lor îmbunatatite. Va rugam sa retineti ca în prezent ambalajul preparatelor a ramas neschimbat - este un recipient din sticla galbena. Astazi, producatorul a tinut cont de toate tendintele moderne si a lansat ambalaje într-un format mai compact, acum este produs sub forma de tub cu capac si sub forma de ruj (si ultimul tip de ambalaj a devenit deosebit de popular în lume). Balsamul a cistigat dragostea clientilor si datorita compozitiei sale unice. Formula sa contine ingrediente precum: Extracte naturale, uleiuri si fenol, care hranesc si hidrateaza temeinic pielea, Mentolul amelioreaza senzatia de disconfort, elimina iritatia de pe piele, Uleiul de camfor distruge toate bacteriile patogene si formeaza un efect calmant si racoritor asupra pielii, Lanolina si SPF 15 protejeaza pielea de radiatiile ultraviolete ale soarelui, Vitamina „E” amelioreaza uscaciunea, Vaselina înmoaie bine straturile superioare ale pielii.
Produsele Carmex garanteaza nu numai îngrijirea completa a pielii, ci si lupta eficient împotriva unor astfel de manifestari precum crapaturile, roseata si deteriorarea. Exista mostre special concepute care elimina ranile emergente ale virusului herpes, ameliorind arsurile si mincarimile neplacute pe care le provoaca acest virus, ceea ce este util în special pentru cei care au imunitate slabita. Aceste medicamente pot fi utilizate nu numai pentru tratament, ci si ca agent profilactic. Cosmeticele unice Carmex înlocuiesc perfect baza, care se formeaza sub aplicarea de luciu sau ruj, deoarece netezeste relieful, creind un strat uniform. Produsul confera o stralucire radianta, care este distribuita uniform pe suprafata buzelor. Sa acordam atentie mai multor tipuri de prescriptii pe care le detine acest medicament - acestea sunt calmante, protectie, netezire, hidratare. Carmex poate fi luat cu tine in excursii de lunga durata, in vacanta in alte tari, la plaja la mare, datorita dimensiunilor sale compacte si ambalajului convenabil care nu ocupa spatiu in geanta sau rucsac. Preparatele sunt potrivite si vor atrage atentia aproape oricarei fete, femei, nu doar pentru compozitia lor, ci si pentru minunatele arome de cirese, vanilie, lime, mar etc. Anumite tipuri de produse sunt produse si fara aditivi aromatici. Toate produsele cosmetice sunt certificate si absolut sigure atit pentru adulti, cit si pentru copii.