NEW

Balsam de buze cu aromă de căpșuni,Carmex, Daily Care, Moisturizing Lip Balm, Strawberry, SPF 15, 4,25g

Carmex
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Balsamul de buze Carmex cu miros de capsuni, hidrateaza bine buzele uscate, le înmoaie. Acesta cnține unt de cacao care hidrateaza bine buzele, si lanolina, care este cel mai hranitor component pentru buzele uscate.

Volum
4.25 ml
Tara de origine
SUA
Brand
Carmex
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

83 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Balsamul de buze Carmex cu miros de capsuni, hidrateaza bine buzele uscate, le înmoaie. Acesta conține unt de cacao care hidrateaza bine buzele, si lanolina, care este cel mai hranitor component pentru buzele uscate.

Mod de Aplicare:Aplicați cantitatea necesară de balsam uniform pe buze. Utilizați în mod regulat, mai ales înainte și după expunerea la soare, vânt sau temperaturi scăzute. Reaplicați pentru a menține efectul obținut.

Active Ingredinets:
 • Purpose
 • Octinoxate 7.50% Sunscreen
 • Oxybenzone 4.00% Sunscreen
Inactive Ingredients:Petrolatum, lanolin, euphorbia cerifera wax, isopropyl palmitate, ozokerite, flavor, beeswax, cetyl esters, paraffin, theobroma cacao seed butter, limnanthes alba seed oil, stevia rebaudiana extract
06.06.2022
Отличные помадки. Не липнут, хорошо питают, приятно ощущаются на губах. Заказвала уже много разных из этой серии. Рекомендую.

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi