Wellderma

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Masti de pinza
Patchuri pentru ochi
Baza de machiaj
Protecție solară
Mâini/picioare
Outlet
Apa micelara
Spume / geluri pentru curățare
Exfoliere / peelinguri
Serumuri / Ampule
Creme de fata
Protectie solara
Wellderma

Brandul Wellderma în Chișinău, Moldova. Cumpărați în magazinul online Herb.md

Wellderma este un brand de cosmetice din Coreea de Sud. Dupa cum sugereaza si numele, marca se concentreaza pe sustinerea starii pielii, vindecarea acesteia si imbunatatirea aspectului acesteia. Produsele Wellderma se caracterizeaza prin proprietati medicinale. Nu mascheaza defectele si bolile pielii. Dimpotriva, produsele vindeca pielea si sunt renumite pentru efectul lor pe termen lung. Pe langa produse cosmetice, brandul este renumit pentru accesoriile eficiente. De exemplu, aparatele de masaj pentru piele Wellderma au devenit deja bestselleruri pe piata frumusetii.
Apropo, aparatele de masaj Wellderma pot fi folosite dupa aplicarea de ser sau crema asupra acestora. Deci distribuiti uniform produsul pe fata, masati si ajutati produsul sa fie mai bine absorbit in piele.

Wellderma este cunoscuta pentru solutiile sale inovative în îngrijirea pielii, utilizind doar cele mai eficiente ingrediente pentru a obtine rezultate vizibile. În magazinul nostru veti gasi tot ce are nevoie pielea dvs.: de la produsele de baza de îngrijire pina la tratamente specializate pentru rezolvarea problemelor specifice.

Alegeti Wellderma pe Herb.md si bucurati-va de o piele frumoasa în fiecare zi!