Petitfee

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Masti de pinza
Masti din hidrogel
Masti locale pentru acnee
Patchuri pentru ochi
Piele sensibila
Mâini/picioare
Spume / geluri pentru curățare
Exfoliere / peelinguri
Misturi
Sortare după preț: implicit mare mic
Petitfee

Cosmetica Coreeana «Petitfee» în Chisinau, Moldova

Magazinul online Herb.md ofera procurarea produselor cosmetice Petitfee in asortiment variat, în Chisinau, Moldova la cele mai atractive preturi. Sunt prezentate produse cosmetice coreene ale acestei  marci, cit si de la alti producatori populari. Întreaga gama, inclusiv cele mai noi produse, inovatii care tocmai au aparut pe piata mondiala. Puteti comanda toate produsele Petitfee de la noi la un pret avantajos, cu livrare rapida în toata Moldova, compania noastra oferind garantii de la producator.
Descrierea marcii Petitfee :
Marca comerciala Petitfee a fost înregistrata în 2008 ca filiala a marelui producator deja existent NS Retail. Initial, marca, al carei nume se traduce prin „Mica Zina”, avea o specializare îngusta, producind masti de fata si o gama de produse pentru îngrijirea pielii sub ochi. Cu toate acestea, în ultimul deceniu, gama de produse a fost extinsa semnificativ. Au fost adaugate mai multe  produse din hidrogel, care au un efect imediat. 
Produsele sunt realizate pe baza de ingrediente naturale, conform unei formule patentate. Utilizarea lor hraneste pielea cu vitamine esentiale, microelemente, aminoacizi, au un efect regenerant si lifting usor.
Printre componentele principale:

  • extractul de aloe vera, care amelioreaza iritarea si calmeaza pielea;
  • untul de shea, înmuierea si netezirea pielii;
  • pulberii de perle si rubin, care elimina petele de virsta, confera o stralucire si radiere sanatoasa;
  • colagenul, datorita caruia pielea devine elastica si ferma;
  • acidul hialuronic pentru hidratare si nu numai.

Cumparati produse cosmetice coreene Petitfee în Chisinau, Moldova

Puteti cumpara produse cosmetice Petitfee prin intermediul magazinului online de produse cosmetice coreene Herb.md. Toate produsele sunt prezentate într-un catalog electronic, cu descrieri, compozitie, fotografii si recenzii. Plasati comanda online sau puteti contacta managerii nostriprin telefon +37360005417. Ei vor ajuta la alegerea produselor potrivite si vor finaliza comanda dvs. Abordare individuala a fiecarui client. Livrare rapida in orice oras din Moldova.