Livrare gratuită in raza orasului Chisinau
Livrarea în Chișinău este gratuită

Elizavecca

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Uleiuri hidrofile
Măști de pânză
Masti hidratante
Măști alginate
Măști locale pentru acnee
Patchuri pentru ochi
Piele uscată/normală
Piele combinată/grasă
Pori dilatați/puncte negre
Piele problematică (acnee)
Pigmentare
Vitamina C
Sampoane
Îngrijire adăugătoare
Tonere
Sortare după preț: implicit mare mic
Elizavecca

Magazinul online Herb.md ofera procurarea unui asortiment variat de produse cosmetice Elizavecca în orasul Chisinau, Moldova. Sunt prezentate cosmeticele coreene ale acestui brand si ale altor marci populare, inclusiv cele mai recente inovatii, care au aparut abia recent pe piata. Puteti cumpara produse Elizavecca de la noi la un pret redus, cu livrare rapida în toata Moldova.

Marca de produse cosmetice sud-coreene Elizavecca a intrat pe piata la începutul acestui secol. În ultimele doua decenii de la înfiintare, a fost stabilita productia de produse de calitate, care sunt foarte solicitate în Asia, America si Europa.

Produsele sunt fabricate din ingrediente naturale dupa o formula unica. Produsele includ extracte din diferite plante si fructe, un complex de vitamine, colagen etc. Toate produsele sunt supuse unui complex de cercetare si testare, sunt eficiente si complet sigure, au certificate internationale. Produsele cosmetice coreene Elizavecca din Chisinau, Moldova sunt la mare cautare în randul persoanelor tinere si de varsta mijlocie. Produse în ambalaje dragutecu animatii, care vavor oferi emotii pozitive. Gama de produse fabricate este destul de extinsa, incluzind: ulei hidrofilproduse de curataretoner cu acizi, seruri hidratante ; o selectie extinsa de creme si lotiuni pentru toate tipurile de piele; masti pe baza de crema sau tesatura; produse pentru îngrijirea paruluicreme de protectie solara si multe altele.