-9.5%
NEW

Serum-Elizavecca, CF-Nest 97% B, 50 ml -Jo Serum

Elizavecca
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Este greu de imaginat, că cuiburile de rândunică nu sunt doar case pentru pasari mici. În Asia de Sud-Est, aceste piese de arhitectură sunt o delicatesă scumpă și sunt folosite și în cosmetică.

171 MDL 189 MDL
Anunță când va fi în stoc

Este greu de imaginat, că cuiburile de rândunică nu sunt doar case pentru pasari mici. În Asia de Sud-Est, aceste piese de arhitectură sunt o delicatesă scumpă și sunt folosite și în cosmetică.

Spre deosebire de rândunelele rusești, care construiesc cuiburi din crenguțe și argilă, rândunelele din Asia folosesc alge, icre și chiar pestisori mici și le „cimentează” toate acestea cu saliva lor. Datorită acestei compoziții, cuibul rândunicii este un complex de fructe de mare cu un conținut ridicat de diferite microelemente.

Combinarea tuturor componentelor, care alcătuiesc cuibul rândunicii are un efect surprinzător de puternic asupra corpului uman, crește imunitatea, îmbunătățește functiile de protectie și are un efect de întinerire.

Ca parte a serului, extractul cuibului de rândunică îmbunătățește starea generală a pielii: are un efect hidratant și hrănitor profund, înmoaie și reîmprospătează pielea, îi crește fermitatea și elasticitatea, modelează ovalul feței, are un efect de lifting, îmbunătățește tenul, îi conferă o strălucire naturală.

Serul conține, de asemenea, o altă componentă puternică anti-îmbătrânire – EGF(factor de creștere epidermică). Factorul de creștere epidermică, care încetinește procesul de îmbătrânire a pielii: favorizează regenerarea rapidă a celulelor epidermice, permite reproducerea celulelor tinere, protejează pielea de deteriorări și iritații, îmbunătățește culoarea și textura acesteia.

Serul de cuib de rândunică este o oportunitate de a întoarce timpul inapoi și de a reda tinerete și prospețime pielii.

Mod de aplicare:Aplicați 2-3 picături pe pielea curățată și tonifiată și distribuiți uniform. Recomandat să utilizați ca curs.

Ingrediente:Swiftlet Nest Extract, Niacinamide, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Adenosine, Allantoin, Carbomer, Arginine, Fragrance.

Termen de Valabilitate: 01.07.2023

30.01.2023
Ador acest ser, e foarte fin, hidrateaza foarte bine pielea, se aseaza bine pe pielea fetei si gitului, se absoarbe rapid Nu ingrasa tenul si nu pateaza.

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi