Weleda

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Buze
Geluri de duș
Loțiuni/creme de corp
Igiena dintilor
Uleiuri pentru corp
Sampon
Produse pentru mamici
Produse pentru copii
Sapunuri pentru corp
Deodorante
Spume / geluri pentru curățare
Îngrijire scalp
Creme de fata
Protectie solara
Weleda

Cumparati produse de marca WELEDA în Chisinau, Moldova pe site-ul HERB.MD

Weleda este un brand de produse cosmetice naturale, fondata in 1921 in Elvetia. Compania se axeaza  pe crearea produselor care nu doar ingrijesc eficient pielea si parul, dar nu contin substante chimice nocive.
Weleda foloseste doar ingrediente naturale in produsele sale, cum ar fi extracte din plante, uleiuri si ceara. Compania sustine conceptul de agricultura biodinamica, care implica respectarea naturii si implementarea metodelor durabile de productie.
Printre produsele Weleda puteti gasi o gama larga de produse cosmetice pentru ingrijirea pielii, corpului si parului, precum si produse pentru pielea copiilor. Brandul ofera, de asemenea, uleiuri naturale pentru masaj, creme pentru miini si unghii, pasta de dinti si multe altele.
In magazinul nostru online Herb.md puteti achizitiona produse Weleda in Chisinau, cu livrare in intreaga Moldova. Daca sunteti in cautarea produselor naturale, care nu numai ca ingrijesc eficient pielea, dar nu contin substante chimice nocive, produsele Weleda sunt o alegere excelenta. Plasind comanda de produsele Weleda in magazinul nostru online, veti obtine produse de inalta calitate, care nu numai ca are grija de piele, dar respecta si mediul inconjurator.