Solgar

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Sănătatea femeii
Vitamina B
Vitamina C
Vitamina D
Vitamina E
Zinc
Antioxidanti
Biotin
Calciu
Fermenti
Omega 3
Magneziu
Chlorofila
Amino-Acizi
Alte Suplimente
Sortare după preț: implicit mare mic
Solgar

Produsele brandului american SOLGAR: suplimente alimentare naturale – de calitate superioara!

Magazinul online Herb.md recomanda sa achizitionati produsele SOLGAR in Chisinau cu livrare in toata Moldova. Din 1947, SOLGAR produce suplimente alimentare de calitate superioara - 100% naturale. Astazi, gama include peste 500 de tipuri de vitamine, minerale, plante medicinale, aminoacizi, probiotice, complexe si produse speciale. SOLGAR este cel mai mare producator mondial de suplimente alimentare de clasa inalta.
Produsele sunt prezentate în 60 de tari ale lumii: SUA, Marea Britanie, Italia, Franta, Spania, Olanda, Noua Zeelanda, Israel, Moldova etc. Misiunea SOLGAR este de a oferi consumatorilor produse de inalta calitate, inovatoare, bazate stiintific. Produse care aduc sanatate si bunastare oamenilor din intreaga lume. Atentia la detalii a permis SOLGAR sa creeze propriul standard de calitate, SOLGAR Gold Standard™.
SOLGAR Gold Standard™.
Pentru SOLGAR, calitatea nu este un concept intamplator, este un mod de viata, un mod de a gandi. Calitatea este la baza fiecarui proces, pentru  fiecare produs. Cu propriul centru de cercetare si dezvoltare, zone de productie si distributie, SOLGAR garanteaza calitatea produsului in toate etapele productiei. Pentru a mentine prospetimea produselor sale, SOLGAR le elibereaza in loturi mici si le fabrica la standardele sale stricte, care in cele mai multe cazuri depasesc cerintele autoritatilor de reglementare guvernamentale.
Control calitatii. Laboratorul nostru propriu de calitate efectueaza cercetari la etapele initiale de productie, la mijloc si la etapa de obtinere a produselor finite, efectuand peste 130 de teste de control. Laboratorul SOLGAR este autoritatea finala pentru produsele care poarta eticheta de aur SOLGAR.

Procurati produsele brandului american SOLGAR în orasul Chisinau, Moldova

SOLGAR este un supliment alimentar 100% natural de calitate superioara. Produse de înalta calitate care ofera sanatate si bunastare oamenilor din întreaga lume!
Puteti procura produsele SOLGAR din Chisinau, precum si cu posibilitate de livrare în orice alta localitate din Moldova, prin intermediul magazinului online Herb.md. Produsele SOLGAR si alte branduri americane sunt prezentate în catalogul electronic. Pentru fiecare dintre pozitii exista o descriere detaliata, scopul si caracteristicile sale, fotografii si preturi, recenzii ale clientilor. Puteti plasa  o comanda folosind o interfata web simpla si intuitiva, sau contactând managerii la telefon +37360005417 sau prin chat de pe site. Consultantii va vor oferi sfaturile necesare, va vor ajuta sa alegeti produsele dorite. Se poate achita prin intermediul cardurilor bancare, prin sisteme electronice de plata, în numerar la primirea comenzii. Pentru clientii fideli si comenzi angro sunt prevazute reduceri.