Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, Biotin 1000 mcg, 50 Veg Caps

Solgar
Disponibil

Biotina este o enzimă esențială ce contribuie la formarea acizilor grași și la arderea grăsimilor și carbohidraților pentru căldură corporală și energie. Contribuie de asemenea la utilizarea aminoacizilor, acidului folic, a acidului pantotenic și a vitaminei B12, fiind un stimulent puternic pentru dezvoltarea celulelor sănătoase.

Volum
50 capsule
Tara de origine
SUA
Brand
Solgar
275 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Biotina este o enzimă esențială ce contribuie la formarea acizilor grași și la arderea grăsimilor și carbohidraților pentru căldură corporală și energie. Contribuie de asemenea la utilizarea aminoacizilor, acidului folic, a acidului pantotenic și a vitaminei B12, fiind un stimulent puternic pentru dezvoltarea celulelor sănătoase.Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Instrucțiuni de utilizare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți,  o (1) capsulă vegetală pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Conține agenți de încărcare (di-calciu fosfat, celuloză microcristalină), capsulă vegetală (hidroxipropilmetilceluloză), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal).  

  • Ambalaj: 50 capsule vegetale
  • Producător: Solgar Inc., SUA.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi