JM Solution

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Masti de pinza
Masti din hidrogel
Masti hidratante
Masti locale pentru acnee
Patchuri pentru ochi
Mâini/picioare
Outlet
Protectie solara
Sortare după preț: implicit mare mic
JM Solution

Produse cosmetice coreene "JMsolution" în Chisinau, Moldova, în magazinul online Herb.md

JMsolution este o companie bine cunoscuta din Coreea, apreciată, indeosebi, pentru respectarea stricta a standardelor de calitate și utilizarea ingredientelor naturale. O echipă numeroasa de profesionisti lucreaza la studierea eficacitatii produselor, analizand toti factorii externi si interni care au impact asupra pielii in timpul utilizarii produselor. Specialistii companiei se concentreaza pe produse care nu doar vor pastra sanatatea pielii, ci si vor imbunatati aspectul acesteia, vor avea grija de aceasta atunci când va fi expusa factorilor de mediu si factorilor meteorologici nefavorabili.
Produsele JMSolution sunt populare in randul femeilor din toata Europa, iar acum pot fi achizitionate si in Moldova – la preturi favorabile.

Gama de produse JMsolution:

  • Mastile faciale anti-age si hranitoare, care constau exclusiv din componente naturale, cu un intreg complex de vitamine (de la A la E) si acid hialuronic.
  • Patch-urile pentru pielea din jurul ochilor sunt hidrogelici, usor de aplicat, cu un efect benefic asupra pielii.
  • Cremele pentru ochi si fata, unice prin compozitia si actiunea lor, sunt absorbite instant, lasand pielea catifelata si mata.
  • Gelurile si spumele de curatare au ca scop indepartarea machiajului. Acestea sunt potrivite pentru ingrijirea zilnica a pielii, ajuta la restabilirea elasticitatii si o imbogatesc cu oxigen.
  • Cremele anti-age pentru maini sunt destinate hidratarii, intineririi si hranirii pieliii.
  • Stick-urile de protectie solara contin acid hialuronic, precum si un complex de componente ingrijitoare. Produsul se aplica înaintea fondului de ten, formand un strat subtire si transparent cu un indice ridicat de protectie SPF-50 si actiune îndelungata - pana la 12 ore.

Produsele cosmetice coreene, unice prin compozitie si caracteristici, protejeaza perfect pielea de bacterii ai antioxidanti. Preparatele reduc semnificativ rata imbatranirii, formand protectie impotriva unui mediu extern nefavorabil, intarind sistemul vascular si crescand nivelul fluxului sanguin. La fabricarea acestor produse cosmetice, tehnologii nu folosesc ingrediente daunatoare pielii, precum parabenii.