Etude House

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Rimel
Uleiuri hidrofile/Balsam demachiant
Masti de pinza
Masti locale pentru acnee
Patchuri pentru ochi
Accesorii
Masti de curatare
Pudra
Accesorii
Spume / geluri pentru curățare
Exfoliere / peelinguri
Creme de fata
Sortare după preț: implicit mare mic
Etude House

Procurati produsele cosmetice „ Etude House ” în Chisinau, cu livrare in toata Moldova

Brand-ul sud-coreean Etude House este unul dintre cele mai mari din Asia de Sud-Est. A fost infiintat in 1985 si, de-a lungul anilor, a trecut printr-un rebranding fundamental, schimbandu-si numele si reluand productia de noi linii cosmetice.
In acelasi timp, pe tot parcursul existentei sale, firma Etude House a respectat cu strictete principiul sau de baza: toate produsele cosmetice coreene produse trebuie sa fie de cea mai inalta calitate, sa fie usor si convenabil de folosit in procesul de ingrijire a pielii.
Brandul coreean a demonstrat, in mod repetat, rezultate puternice in vanzari, obtinand recenzii bune de la clienti, demonstrand ca nu este doar un lider, ci si una dintre cele mai bune companii din tara.
Analiza vanzarilor companiei indica faptul ca produsele au inceput sa fie achizitionate chiar si in tari destul de indepartate de regiune: tari europene, precum: Moldova, America etc. Compania a deschis zeci de birouri in intreaga lume, a stabilit o stransa cooperare cu „vedete” precum Pony, Seok Hye Ge si Park Shin Hye.
Avantajul incontestabil al produselor cosmetice coreene Etude House este eficienta si gama larga.
Pe platforma noastra online Herb.md puteti cumpara:

  • spume (pentru spalare) ale unor marci precum Backing Powder B.B. Deep Cleansing Foam;
  • un exfoliant îmbogatit cu marci de sifon, cum ar fi Scrub Pore Crunch Powder;
  • ser pentru gene de la My Lash Serum.

Fiecare component al produsului este detaliat gandit si testat. Clientii pot fi siguri de originalitatea si calitatea produselor cosmetice prezentate. Toate produsele sunt hipoalergenice si nu irita pielea. Acest lucru se datoreaza faptului ca companiei ii pasa in primul rand de clienti, de sanatatea si siguranta acestora, atunci cand isi produc produsele cosmetice.