-9.1%
NEW

Bentita pentru par-Etude House My Beauty Tool Lovely Etti Hair Band

Etude House
Indisponibil

Etude House My Beauty Tool Lovely Etti Hair Band-Bentiță cu urechiușe pentru protejarea părului în timpul spălării feței,acum o puteti cumpara din toate magazinele Herb.md cu un pret accesibil.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

90 MDL 99 MDL
Anunță când va fi în stoc

Bentiță cu urechiușe pentru protejarea părului în timpul spălării feței, în timpul machiajului, în timpul procesului de îngrijire sau la aplicarea măștilor de față ce pot ajunge accidental în par. Designul jucăuș al bentiței in formă de urechiușe va crea o dispoziție perfectă nu doar dvs dar si celor din jur.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi