Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.8%
NEW

Patchuri din hidrogel , Petitfee Gold & Snail Eye Patch, 60 buc

Petitfee
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Petitfee Gold & Snail Eye Patch conferă pielii sensibile de sub ochi o hidratare intensă și o infuzie de nutrienți vitali și poți experimenta o senzație dramatică de fermitate, calmare și iluminare. Este recomandat pentru toate tipurile de piele.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
60 buc.
Brand
Petitfee
194 MDL 215 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Petitfee Gold & Snail Eye Patch, 60 buc conferă pielii sensibile de sub ochi o hidratare intensă și o infuzie de nutrienți vitali și poți experimenta o senzație dramatică de fermitate, calmare și iluminare. Este recomandat pentru toate tipurile de piele. Ingredientele cheie din formula condensată care ajută la hidratarea și hrănirea pielii: aur, mucus de melc, extract din ceai verde, extract din citrice, extract din alge roșii,  extract din planta cameleon și pelin.

Printre beneficiile aurului se numără încetinirea pierderii de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii și circulația, iluminează, stimulează celulele pielii conferind fermitate și previne îmbătrânirea timpurie, apariția ridurilor. Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, hidratează în profunzime.

Utilizare: 

  1. După curățarea tenului și îndepărtarea machiajului, cu ajutorul spatulei scoateți cate o mască și aplicați masca sub ochi.
  2. Se lasă să acționeze aproximativ 30 minute, apoi se îndepărtează și cu ajutorul degetelor se masează până se absoarbe loțiunea în totalitate.
Recenzii
04.04.2022
Patch-uri foarte reușite, pielea după ele devine fermă, de parcă se umple cu substanțe nutritive, la sigur mai încerc și altele de la acest brand!
Produse noi