-9.8%
NEW

Patchuri din hidrogel , Petitfee Gold & Snail Eye Patch, 60 buc

Petitfee
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Petitfee Gold & Snail Eye Patch conferă pielii sensibile de sub ochi o hidratare intensă și o infuzie de nutrienți vitali și poți experimenta o senzație dramatică de fermitate, calmare și iluminare. Este recomandat pentru toate tipurile de piele.

Volum
60 buc.
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Petitfee
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

203 MDL 225 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Petitfee Gold & Snail Eye Patch, 60 buc conferă pielii sensibile de sub ochi o hidratare intensă și o infuzie de nutrienți vitali și poți experimenta o senzație dramatică de fermitate, calmare și iluminare. Este recomandat pentru toate tipurile de piele. Ingredientele cheie din formula condensată care ajută la hidratarea și hrănirea pielii: aur, mucus de melc, extract din ceai verde, extract din citrice, extract din alge roșii,  extract din planta cameleon și pelin.

Printre beneficiile aurului se numără încetinirea pierderii de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii și circulația, iluminează, stimulează celulele pielii conferind fermitate și previne îmbătrânirea timpurie, apariția ridurilor. Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, hidratează în profunzime.

Utilizare: 

 1. După curățarea tenului și îndepărtarea machiajului, cu ajutorul spatulei scoateți cate o mască și aplicați masca sub ochi.
 2. Se lasă să acționeze aproximativ 30 minute, apoi se îndepărtează și cu ajutorul degetelor se masează până se absoarbe loțiunea în totalitate.
04.04.2022
Patch-uri foarte reușite, pielea după ele devine fermă, de parcă se umple cu substanțe nutritive, la sigur mai încerc și altele de la acest brand!

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi