NEW

Iunik, Centella Calming Daily Sunscreen SPF50+, 15 ml

Iunik
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Această protecție solară hipoalergenică cu filtru chimic conține 49% Centella Asiatica pentru a calma și proteja pielea sensibilă de razele solare dăunătoare.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
15 ml
Brand
Iunik
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

147 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Această protecție solară hipoalergenică cu filtru chimic conține 49% Centella Asiatica pentru a calma și proteja pielea sensibilă de razele solare dăunătoare.

Crema este îmbogățită cu beta-glucan și extract de alantoină, datorită cărora pielea primește o doză suplimentară de umiditate.

 • Beta-glucanul oferă hidratare și nutriție și, de asemenea, întărește bariera protectoare a pielii.
 • Adenozina protejează pielea de pătrunderea profundă a razelor ultraviolete și menține pielea moale și sănătoasă.
 • Niacinamida oferă pielii o strălucire naturală.

Crema are o textura de esenta si este formata 100% din filtre chimice. Datorită texturii sale fără greutate, nu lasă urme albe. Crema este potrivita pentru toate tipurile de ten, recomandata in special pentru mixt. Crema nu lasa o senzatie lipicioasa sau grasa.

Ingrediente: Extract de Centella Asiatica (49%), apă, adipat de dibutil, benzoat de dietilamino hidroxibenzoil hexil, etilhexil triazonă, glicerină, niacinamidă, metacrilat de polimetil, metilen bis-benzotriazolil tetrametilbutilfenol, polisilicon-15-hexanlucaniol, 2-hexanlucan15, Alantoină, butilenglicol, pentilen glicol, alcool arahidil, glutamat de stearoil de sodiu, distearat de poligliceril-3 metilglucoză, sorbitan sesquioleat, alcool behenilic, decil glucozidă, capryl glicol, arahidil glucozidă, hidroxiacetol-30-carilpolac, hidroxiaceto-30-carolatoc bomer, Polyac rilat Crosspolimer-6, adenozină, glicirizat dipotasic, glucoză, alcool t-butilic, gumă xantan, trometamina, EDTA disodic

03.10.2023
Nu lasă senzația de lipici și urme tenului și calmează, puțin elimină roșeața, este foarte ușor.

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi