Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-15.0%
NEW

Iunik, Centella Calming Daily Sunscreen SPF50+, 15 ml

Iunik
Disponibil

Această protecție solară hipoalergenică cu filtru chimic conține 49% Centella Asiatica pentru a calma și proteja pielea sensibilă de razele solare dăunătoare.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
15 ml
Brand
Iunik
125 MDL 147 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Această protecție solară hipoalergenică cu filtru chimic conține 49% Centella Asiatica pentru a calma și proteja pielea sensibilă de razele solare dăunătoare.

Crema este îmbogățită cu beta-glucan și extract de alantoină, datorită cărora pielea primește o doză suplimentară de umiditate.

  • Beta-glucanul oferă hidratare și nutriție și, de asemenea, întărește bariera protectoare a pielii.
  • Adenozina protejează pielea de pătrunderea profundă a razelor ultraviolete și menține pielea moale și sănătoasă.
  • Niacinamida oferă pielii o strălucire naturală.

Crema are o textura de esenta si este formata 100% din filtre chimice. Datorită texturii sale fără greutate, nu lasă urme albe. Crema este potrivita pentru toate tipurile de ten, recomandata in special pentru mixt. Crema nu lasa o senzatie lipicioasa sau grasa.

Ingrediente: Extract de Centella Asiatica (49%), apă, adipat de dibutil, benzoat de dietilamino hidroxibenzoil hexil, etilhexil triazonă, glicerină, niacinamidă, metacrilat de polimetil, metilen bis-benzotriazolil tetrametilbutilfenol, polisilicon-15-hexanlucaniol, 2-hexanlucan15, Alantoină, butilenglicol, pentilen glicol, alcool arahidil, glutamat de stearoil de sodiu, distearat de poligliceril-3 metilglucoză, sorbitan sesquioleat, alcool behenilic, decil glucozidă, capryl glicol, arahidil glucozidă, hidroxiacetol-30-carilpolac, hidroxiaceto-30-carolatoc bomer, Polyac rilat Crosspolimer-6, adenozină, glicirizat dipotasic, glucoză, alcool t-butilic, gumă xantan, trometamina, EDTA disodic

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi