Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Set pentru aplicarea machiajului, Real Techniques, Everyday Essentials Bruhes + Sponge Set

Real Techniques
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Set pentru aplicarea machiajului, Real Techniques, Everyday Essentials Bruhes + Sponge Set include perii multifunctionale, rezistente, dense, si in acelasi timp ultra moi, este un burete care se foloseste la aplicarea fonului de ten sau a BB cremului.

Tara de origine
SUA
Brand
Real Techniques
598 MDL
Adaugă în coș
Descriere

The Real Techniques by Samantha Chapman, Everyday Essentials, For Blush + Foundation + Shadow + Highlighter + Concealer - este un set de perii multifunctionale, rezistente, dense, si in acelasi timp ultra moi. Periile Real Techniques sunt realizate de artiștii de machiaj profesioniști și surori-celebrități a canalului de YouTube, Sam & Nic Chapman. Indiferent dacă trebuie să amestecați o cremă sau un fond de ten lichid sau doriți să amestecați o cremă sau un contur pulbere, acest set de perii universale va vor fi de ajutor in orice situatie.  

Setul The Real Techniques  realizat din peri sintetici ultra-moi  -este un set de perii multifunctionale pentru aplicarea și amestecarea fondului de ten sau a corectoarelor. Potrivit pentru aplicarea bazelor de machiaj, fondurilor de ten, blush, bronzere și iluminatoare, precum și toate produsele de tip pulbere.

Periile sunt realizate din Taklon, o fibră sintetică de înaltă calitate, care este cât se poate de aproape în proprietățile sale naturale. Ele au o formă semicirculară incat vă permite să o utilizati in diferite operatiuni. Periile sunt foarte ușoare si confortabile la utilizare, în timp ce perisorii delicat de moi de Taklon alunecă ușor pe piele, oferindu-i acoperirea perfectă de care ai nevoie. Machiajul arată uimitor de natural - periile îmbină perfect orice textură, fără a lăsa dungi sau margini.

Ele sunt hipoalergenice, nu irită, nu zgârie și nu înțeapă pielea. Sunt ușor și bine de spălat, absolut nu isi pierd din volumul fibrelor și nu își schimbă forma timp indelungat.  

Proprietăți: -Fata + ochi + obraz - Eficiență prestigioasă -Produsul nu este testat pe animale -100% produs vegan - Blush (pudra,iluminatoare,bronzer)+ Miracle Facial Sponge(aplicarea fondului de ten) + Lux Fold(fard ochi,conselear) + Shrink(pudra fina, highlighter) + Face Expert(fond de ten,crema,amestecare) - RT 400 - Buretele de față Miracle RT - RT 300 - RT 402 - RT 200 -Acoperire, aplicarea culorilor, amestecare.

  Recomandari la utilizare:

Blush RT 400

  • Peria frezata in forma conica,ultra moale si pufoasa;
  • Amestecare, pudră, blush uniform pentru un aspect neted, natural.

  Buretele-miracol pentru aplicarea fondului de ten

  • Sponge moale, elastic;
  • Amestecați fond de ten lichid și cremă pentru o acoperire perfectă de care ai nevoie;
  • Utilizați uscat pentru acoperire completă sau umed pentru strălucire umedă.

  RT 300 Deluxe Crease

  • Perii scurti densi;
  • Strat + amestec de cremă sau umbră de pudră;
  • Aplicare concealer.

  RT 402 Setare

  • Perii moi + pufoase;
  • Pudră fină pentru evidențiere sau iluminatoare, în special pentru highlighter.

  RT 200 Expert Face

  • perii- solizi;
  • Fond de ten lichid sau cremă pentru un finis radiant , fără a lăsa dungi sau margini.

  Ideale atât pentru profesioniști, cât și pentru începători, seria de baza Real Techniques sunt realizate cu dragoste pentru a oferi rezultate impecabile și vor deveni un accesoriu must-have în geanta dvs. cosmetică!    

Recenzii
05.07.2022
Cele mai bune pensule pentru machiaj. Foarte ușor de lucrat cu ele, produsele se uniformeaza frumos pe ten
Produse noi