Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

21st Century, Magnesium, 250 mg, 110 comprimate

21st Century
Disponibil

Magneziu este un adaus alimentar mineral cu magneziu, esențial pentru susținerea sănătății oaselor și a mușchilor. Gasiti in magazinele herb.md sau cu livrare rapida.

195 MDL
Adaugă în coș
Descriere

21st Century, Magnezium, 250 mg, este un adaus alimentar mineral cu magneziu, esențial pentru susținerea sănătății oaselor și a mușchilor. Magneziu este important pentru activitatea mai multor enzime. Este folositor pentru ficat, vezica biliară și pentru sănătatea stomacului. Recomandat pentru o digestie bună și pentru absorbția de calciu, fosfor, vitamina C, sodiu și potasiu. Combate stresul la care suntem supuși zilnic. Produsul asigură o energie bună organismului. Ajută la descompunerea acizilor grași, aminoacizilor, și formarea glicogenului din ficat. Acest produs întărește sistemul imunitar și cel cardiovascular. Reduce colesterolul. Favorizează sistemul de reproducere și funcțiile sexuale și este folositor în timpul sarcinii pentru sănătatea mamei și copilului. Tabletele de magneziu sunt esențiale pentru absorbția multor vitamine și minerale din organism.

Mod de utilizare:

Adulții iau câte un (1) comprimat zilnic cu orice masă sau în conformitate cu instrucțiunile medicului. Nu depășiți doza recomandată.  

Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
Serving Per Container: 110
  Amount Per Serving % DV
Calcium (as Calcium Carbonate) 65 mg 6%
Magnesium (as Magnesium Oxide) 250 mg 60%
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi