Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.8%
NEW

Serum pentru fata Some By Mi, Snail Truecica Miracle Repair Serum, 50 ml

Some By Mi
Indisponibil
(4)
Vezi toate recenziile

Serumul reparator cu mucina de melc negru Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum accelereaza procesele de regenerare si reinnoire a pielii, hidrateaza, imbunatateste starea tenului si favorizeaza vindecarea inflamatiilor. Produsul are, de asemenea, un efect de întărire și încetinește procesul de îmbătrânire.

Volum
50 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Some By Mi
405 MDL 449 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Serumul  reparator cu mucina de melc negru Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum accelereaza procesele de regenerare si reinnoire a pielii, hidrateaza, imbunatateste starea  tenului  si favorizeaza vindecarea inflamatiilor. Produsul  are, de asemenea, un efect de întărire și încetinește procesul de îmbătrânire. Mucina de melc și un complex de plante calmante au un efect pozitiv asupra pielii problematice  și iritate, și vindecă suprafața epidermei.  

    Principalele componente active:

  • Mucina de melc negru - activează producerea propriilor fibre de elastină și colagen, precum și fibronectină. Accelerează procesele de regenerare, vindeca rănile, calmează iritațiile și ameliorează inflamațiile, îmbunătățește turgorul, netezește ridurile și are un efect de lifting. Este eficient în tratamentul complex al bolilor dermatologice.
  • Allantoina - înmoaie, hidratează intens pielea, ajută la îngustarea porilor și la normalizarea producției de sebum, are proprietăți antiinflamatorii, calmează pielea iritată.
  • Extractul de scoarță de salcie - normalizează funcționarea glandelor sebacee, îngusteaza porii, stimulează reînnoirea celulelor, curăță celulele moarte ale pielii, îmbunătățește starea pielii. De asemenea condiționează și restabilește funcțiile de barieră ale pielii.
  • Extract de salvie - este o dezinfectare excelentă pentru pielea sensibilă, cu inflamatii a feței. Ajută la refacerea celulelor deteriorate și menține pielea tinară.
  • Extractul de Centella Asiatica - are efecte anti-inflamatorii și de vindecare a rănilor, ajută la refacerea proprietăților barierei pielii și la păstrarea umidității, reduce sensibilitatea pielii, reduce inflamatiile, are efect vasoconstrictiv și reduce rozaceea. Potrivit pentru toate tipurile de piele.  

Mod de aplicare: Aplicați cantitatea necesară de ser pe fata tonifiata, cu mișcări ușoare de masaj.  

Ingrediente: Natural Protein, Elastin, Collagen, Glycolic Acid, Sage Extracts, Willow Black Extract, Allantoin, Black Snail Mucin and Truecica.

Recenzii
11.06.2023
Îmi place mult acest ser, mă ajuta sa scap de cicatrici, și calmează perfect tenul!
04.05.2022
Bună Sunt nespus de multumita de acest ser, pur si simplu tenul meu radiază si a întinerit , netezește perfect ridurile
28.04.2022
Acest serum m-a scăpat de cicatrici
04.04.2022
Serul are o textură ușoară care se îmbibă rapid în piele, după 6 luni de utilizare are un rezultat vizibil, riduri mai puțin evidențiate, culoarea tenului uniformă, hidratare superbă. Recomand!
Produse noi