-10.0%
NEW

Masca de zi/noapte Some By Mi, Yuja Niacin, 30 Days Miracle, Brightening Sleeping Mask, 60 gr

Some By Mi
Indisponibil
(4)
Vezi toate recenziile

Some By Mi, Yuja Niacin, 30 Days Miracle, Brightening Sleeping Mask, 60 gr, hidratează pielea în timpul somnului, lupta cu pigmentarea, restabilește tonul sănătos al pielii, oferă strălucire , se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
60 ml
Brand
Some By Mi
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

432 MDL 480 MDL
Anunță când va fi în stoc

Masca de noapte Some By Mi, Yuja Niacin, 30 Days Miracle, Brightening Sleeping Mask este concepută să funcționeze pentru beneficiile pielii tale în timp ce dormi. Produsul conține extract de Yuzu și Niacinamidă, hidratează pielea în timpul somnului, lupta cu pigmentarea, restabilește tonul sănătos al pielii, oferă strălucire și va da efectul „pielii de sticlă”. Produsul conține citrice Yuzu (70%) obținute prin încrucișarea mandarinei și a lămâii, care hrănește pielea datorită conținutului ridicat de vitamina C.

Niacinamida (5%) luminează petele de pigmentare, corectează culoarea neuniforma ale pielii și elimină urmele post-acneece, previne pierderea de umiditate și îmbunătățește elasticitatea pielii. Glutationul și Arbutina reduc producția de melanină și confera strălucire. Un complex de 10 vitamine reîncarcă pielea cu energie, și asigură, de asemenea, protecție împotriva influențelor mediului. Complexele brevetate Aquaxyl și Fructan umplu pielea cu umiditate și împiedică evaporarea acesteia.

Produsul este potrivit pentru pielea sensibilă, nu conține ingrediente dăunătoare (parabeni, benzofenonă, alcool benzilic etc.).  

Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de produs pe pielea feței, evitând zona ochilor și a buzelor, în ultima etapă a îngrijirii de seară. Spălați cu apă caldă dimineața.  

Ingrediente: Goheung Yuja (citron) extract 70%; Niacinamide 5%; Glutathione / Arbutin; 10 types of vitamin; Yuja(citron) Peel Oi.

09.07.2022
O masca excelenta! Uniformizează tenul, îl face mai hidratat și luminos
08.07.2022
Măscuța aceasta e perfecta, o folosesc pe noapte, iar dimineața ma trezesc cu un tem luminos, hidratat, și folosind o mai mult timp observ cum culoarea tenului meu este uniformă!
29.04.2022
Моя кожа стала намного светлее и ровнее
14.04.2022
Masca perfectă pentru uniformizarea culorii tenului ,totodată hidratează și oferă stralucire tenului . Mulțumită (:

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi