-20.0%
NEW

Serum pentru fata Some By mi, Yuja Niacin, 30 Days Miracle, Blemish Care Serum, 50 ml

Some By Mi
Indisponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Serumul Some By Mi Yuja Niacin Blemish Care Serum uniformizează culoarea pielii, inalbeste ușor pigmentarea și semnela post-acneece. Are o activitate antioxidantă ridicată, umple pielea cu vitamine, si o împrospateaza. Produsul conține o concentrație mare de extract de yuzu, care este bogat în cantități mari de vitamina C, întărește sistemul imunit

Volum
50 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Some By Mi
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

356 MDL 445 MDL
Anunță când va fi în stoc

Serumul Some By Mi Yuja Niacin Blemish Care Serum uniformizează culoarea pielii, inalbeste ușor pigmentarea și semnela post-acneece. Are o activitate antioxidantă ridicată, umple pielea cu vitamine, si o împrospateaza. Produsul conține o concentrație mare de extract de yuzu, care este bogat în cantități mari de vitamina C, întărește sistemul imunitar, îmbunătățește tonusul pielii și îl hidratează intens. Luminează ușor tonul general al pielii, elimină roșeața și ajută în lupta împotriva pigmentării și semnelor post-acneece. Consistența ușoară a produsului este absorbit instantaneu, fără a lăsa urme lipicioase și lucioase, uleioase. Datorită compoziției sale naturale, serumul este potrivit chiar și pentru pielea sensibilă, nu provoacă mâncărimi și iritații.  

Principalele funcții ale serumului:

  • Îmbunătățește tonul general și combate cu culoarea pielii obosite;
  • Evenimentează tonul pielii și elimină roșeața;
  • Inalbeste ușor pigmentarea  nedorită și  semnele post-acnee;
  • Elimină uscăciunea;
  • Tonifică și restabilește strălucirea sănătoasă a pielii.

Extractul de Yuzu (82%) are un efect antiseptic, antioxidant, stimulează ieșirea limfei, îmbunătățește microcircularea sângelui.

Niacinamida (5%) ajută la stimularea sintezei de colagen și la îmbunătățirea funcțiilor de protecție ale pielii, ajută la reducerea pierderii de umiditate transepidermică din piele și la eliminarea pigmentării, hidratează, îngusteaza porii, calmează și luminează.

Glutationul este un puternic antioxidant care protejează pielea de efectele agresive ale factorilor externi. Încetinește procesul de îmbătrânire, tonifică, uniformizează tonul și elimină roșeața, inalbind pigmentarea.

Arbutinul are un efect puternic de inalbire și hidratare, reduce producția de melanină, îmbunătățește rezistența pielii și protejează împotriva efectelor negative ale razelor UV.

Un complex de 12 tipuri de vitamine are ca scop îmbogatirea pielii cu o porție de vitamine sănătoase, creșterea tonusului și imunității. Asomează tonul și conferă feței o culoare sănătoasă.  

Mod de aplicare: După toner, aplicați cantitatea necesară de ser cu mișcări ușoare de depășire.  

Ingrediente: Citron Extract (82.37%), Niacinamide (5%), Butyleneglycol, 1,2-Hexanediol, Propanediol, C12-14 Parse-12, Purified Water, Trehalose, C12-14 Pares-7, Carbomer, Citron Peel Oil (1,500ppm), Tromethamine, Ethyl Hexyl Glycerin, Adenosine, Coptis Root Extract, Spanish Licorice Root Extract, Eupatoria Sandy Herb Extract , Green Tea Extract, Cellulose Gum, Cypress Leaf Extract, Glycerin, Disodium Ideti, Arbutin, Leaflet Leaf Extract, Xylyl Glucoside, Andro Xylitol, Xylitol, Sausurein Bolucrata Extract, Glucose, Hydrogel Naked Lecithin, Peppermint Extract, Polyglyceryl-10 Stearate, Panthenol, Glutathione, Sodium Ascorbyl Phosphate, Maltodextrin, Avocado Fruit Extract, Seed Fur Dill Extract, Polyacid, Biotin, Pyridoxine, Tocopherol, Cyanocobalamin, Linoleic Lake Acid, Thiamine H. CL, Beta-Carotene, Riboflavin, Inositol.  

03.04.2022
Cel mai super serum! Inalbește pielea,îi redă un aspect sănătos!
31.03.2022
Serumul preferat, care iti lasa tenul radiant si imi ajuta la ingustarea porilor delatati, pegment.

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi