Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore

4 Etape de ingrijire a pielii cu probleme. Lista de verificare pentru ingrijirea dvs zilnica.

herb.md

4 ETAPE DE ÎNGRIJIREA A PIELII PROBLEMATICE

LISTA DE VERIFICARE PENTRU ÎNGRIJIREA DVS. DE ZILNIC.

Pielea grasă, în cele mai multe cazuri, este mai densă, mai groasă și mai puternică, pe ea se formează mai târziu riduri și în cantitate mai mică, nu este predispusă la rozacee. Cu toate acestea, acest tip de piele necesită îngrijire adecvată.
Lipsa tipului de ten gras este activitatea activă a glandelor sebacee, care este însoțită de o strălucire uleioasă a feței, pori dilați, iar în cazurile cu îngrijire necorespunzătoare, formarea de comedoane.

Oferim un sistem de îngrijire zilnică în 4 pași pentru tipurile de ten gras:

Etapa 1 - CURĂȚARE DUBLĂ
Înainte de a aplica orice tratament, asigură-te că porii tăi sunt curați, fără exces de sebum și reziduuri de machiaj – acesta este cel mai important lucru în prevenirea acneei, iar pentru aceasta vei avea nevoie de o procedură de curățare blândă, dar minuțioasă.
Metoda coreeană de curățare dublă include un ulei hidrofil care îndepărtează impuritățile pe bază de ulei, cum ar fi sebumul și machiajul, urmat de o spumă delicată. Curățarea dublă în fiecare seară te va împiedica să te culci cu machiaj și protecție solară pândind în pori, iar produsele tale de îngrijire a pielii vor fi absorbite mai bine pentru că nimic nu te împiedică.
Poate fi înfricoșător să te gândești la aplicarea uleiului pe pielea deja grasă și predispusă la acnee, dar demachiantele pe bază de ulei îndepărtează de fapt murdăria pe bază de ulei și excesul de sebum din pori, fără a-ți înfunda porii sau a-ți usca pielea.

Etapa 2 – TONIFIERE

Funcția principală a tonerului este de a echilibra pH-ul pielii. Acest lucru este important deoarece atunci când pH-ul este echilibrat și pielea este umedă, serurile și loțiunile sunt mai bine absorbite și pătrund mai adânc. Dacă sari peste acest pas, rutina ta va deveni mai puțin eficientă și rezultatele nu vor fi la fel de vizibile.

Etapa 3 – TRATAMENT

Serurile sunt produse vizate care conțin molecule ultra-mici care vizează probleme specifice ale pielii. Acesta este un pas cu adevărat important care vă va permite să vă atingeți obiectivele de îngrijire a pielii fără a dura prea mult timp. Un alt avantaj al acestor produse este că au o textură atât de ușoară încât se absorb în piele foarte repede.

ETAPA 4 - HIDRATARE

Cremele hidratante nu trebuie să fie creme grele care te fac să te simți copleșit sau suprahidratat. În schimb, optează pentru texturi ușoare care oferă o hidratare sănătoasă, fără a lăsa o senzație grasă.
Acești pași vă vor ajuta să începeți să aveți grijă de pielea problematică sau să vă îmbunătățiți starea actuală. Deoarece îngrijirea pielii este un proces delicat, vă recomandăm să includeți 1-2 produse pe săptămână în rutina de îngrijire a pielii pentru a evita supraîncărcarea pielii.
Dar reține că durează aproximativ 28 de zile pentru ca pielea ta să se reînnoiască, așa că, cu excepția cazului în care te confrunți cu uscăciune sau iritație neobișnuită, asigurați-vă că vă respectați rutina timp de cel puțin o lună pentru a aprecia pe deplin produsele.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege produsul potrivit pentru dvs. Sau, dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați consultanții noștri online. Echipa noastră de profesioniști vă va ajuta să găsiți cele mai bune produse pentru pielea dumneavoastră.