Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, Vitamin D3, 25 mcg (1,000 IU), 180 Tablets

Solgar
Indisponibil

Solgar, Vitamin D3, 25 mcg (1,000 IU), 180 Tablets,sprijină sănătatea oaselor și a dinților, de asemenea ajutând la menținerea unui sistem imunitar sănătos, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Volum
180 tablete
Brand
Solgar
385 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Solgar, Vitamin D3 sprijină sănătatea oaselor și a dinților, de asemenea ajutând la menținerea unui sistem imunitar sănătos. Nu conține gluten. Vitamia D este esențială pentru o absorbție mai bună a calciului, care e responsabil pentru oase și dinți sănătoși. În plus vitamina D3 contribuie la întărirea sistemului imunitar și buna funcționare a sistemului neuromuscular. Acest medicament conține doza zilnică necesară de vitamina D3. Conține celuloză microcristalină, celuloză vegetală, acid stearic vegetal, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal, glicerină vegetală, riboflavină.

Fără gluten, grâu, lactate, soia, drojdie, zahăr, sodiu, arome artificiale, îndulcitori, conservanți și coloranți artificiali. Ca și în cazul oricărui supliment, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră dacă sunteți gravidă, alăptați, luați orice medicament sau aveți o afecțiune medicală. Dacă apar reacții adverse, întrerupeți utilizarea și consultați un medic. A nu se lasa la indemana copiilor.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar pentru adulți, luați un (1) comprimat de 1-2 ori pe zi, de preferință cu mesele sau conform instrucțiunilor unui medic.

Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
  Amount Per Serving %DV
Vitamin D 25 mcg (as D3 cholecalciferol) 1,000 IU 125%
DV = Daily Value
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi