Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

21st Century, Melatonin, Prolonged Release, 10 mg , 120 Tablets

21st Century
Indisponibil

Melatonina este un agent eficient de eliminare a radicalilor liberi, care se produce în mod natural în glanda pineală și este prezent în cantități mari în tractul digestiv. Este implicat în multe funcții biologice ale corpului, creierului și glandelor, inclusiv reglarea ciclurilor normale de somn-veghe, reglarea sistemului imunitar și menținerea să

345 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Melatonina este un agent eficient de eliminare a radicalilor liberi, care se produce în mod natural în glanda pineală și este prezent în cantități mari în tractul digestiv. Este implicat în multe funcții biologice ale corpului, creierului și glandelor, inclusiv reglarea ciclurilor normale de somn-veghe, reglarea sistemului imunitar și menținerea sănătoasă a mucoasei gastrointestinale. Melatonina este o alegere excelentă pentru persoanele care se luptă cu  insomnia episodică.

Mod de administrare:

Se recomadă câte un comprimat zilnic, cu 30 de minute înainte de somn. Comprimatul trebuie ținut sub limbă timp de 15-30 de secunde înainte de înghițire. De evitat supradozajul!

Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
  Amount Per Serving %Daily Value
Calcium (as Calcium Carbonate) 93 mg 7%
Melatonin 10 mg **
**Daily Value not established.    
Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi