Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.8%
NEW

Crema cu protectie solara Ottie, UV Defense Sun Fluid SPF43/PA++, 50ml

Ottie
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Ottie, UV Defense Sun Fluid SPF43/PA++, 50ml este un produs, care oferă o protecție ridicată pielii împotriva deteriorării cauzate de razele ultraviolete, atât UVA-, cât și UVB - SPF43 / PA ++; se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Volum
50 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Ottie
284 MDL 315 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Ottie UV Defense Sun Fluid SPF43/PA++ - este un produs, care oferă o protecție ridicată pielii împotriva deteriorării cauzate de razele ultraviolete, atât UVA-, cât și UVB - SPF43 / PA ++; formula este rezistentă la apă si transpirare; are o textură fluidă ușoară; se răspândește delicat pe piele; nu creează peliculă lipicioasă sau grasă; nu înfundă porii si nu provoacă inflamatii; îmbunătățește tenul; compoziția sa este îmbogățită cu extracte organice cu un efect pronunțat hidratant, antiinflamator și calmant. Produsul de protecție solară este potrivit pentru toate tipurile de piele, atât pentru față, cât și corp.

Principalele ingrediente active:

  • Extractul de centelă asiatică stimulează producerea și reînnoirea propriilor fibre de colagen, crește densitatea și elasticitatea țesuturilor. Promovează regenerarea celulară, reglează echilibrul hidrolipidic. Are un efect de vindecare a rănilor, ajută la îndepărtarea cicatricilor și petelor de vârstă. Uniformizează tenul, combate rozaceea.
  • Extractul de Aloe vera ajută la înmuierea pielii și ameliorarea iritațiilor, accelerează vindecarea rănilor, are activitate antiinflamatoare și antialergică, are efect antioxidant și stimulează sinteza propriilor fibre de colagen.
  • Tocopheryl Acetate ( vitamina E) protejează pielea de efectele negative ale factorilor externi, previne oxidarea lipidelor nesaturate. Hrănește intens pielea cu vitamine. Este capabil să pătrundă în straturile profunde ale pielii, unde este hidrolizată în vitamina E.
  • Extractul din ace de pin are un efect antiseptic, antiinflamator, vitaminizant și tonic și un efect tonic.
  • Extractul de castravete hidratează și uniformizează tonul pielii, regenerează și restabilește echilibrul apă-grăsimi. Ameliorează roșeața și inflamația, normalizează glandele sebacee. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Mod de aplicare:

  1. Aplicați crema în fiecare dimineață, pe tenul curat și tonifiat, ca ultima etapă de îngrijire a feței.
  2. Acordați o atenție deosebită celor mai „delicate” locuri, care ard rapid: sub ochi, în jurul pomeților, nasului și frunții.
  3. Se aplică cu 30 de minute înainte de expunerea la soare. În 30 de minute, crema este complet absorbită și este gata să vă protejeze pielea.
  4. Împrospătați produsul la fiecare 3 ore.

Nu uitați: activitatea maximă a soarelui are loc între orele 10:00 și 14:00.

Ingrediente: Water, Polysilicone-11/Cyclomethicone, Dipropylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclomethicone, Titanium Dioxide/Talc/Trithoxycaprylysilane, Cetyl PEG/PPg-10/1 Dimethicone, Titanium Dioxide/Hydrogenated Polydecene/Hydroxy Stearic Acid, 4-Methylbenzylidene Camphor, Zinc Oxide/Dimethicone, Cetyl Dimethicone, Sodium Chloride, Zinc Stearate, Aloe Vera Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Tocopheryl Acetate, Silica Dimethyl Silyate, Chlorphenesin, Iron Oxides/Triethoxycaprylysilane, Cucumber Fruit Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Propylparaben, Methylparaben.

Recenzii
08.07.2022
E perfect ca protecție solară pentru tipul normal al pielii, am aplicat crema după vizita la cosmetolog pentru a evita apariția arsurilor, crema a protejat super pielea
Produse noi