Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, Gentle Iron 25 mg, 180 veg capsule

Solgar
Indisponibil

Solgar, Gentle Iron 25 mg, 180 veg capsule, este un supliment alimentar biologic activ, care este o sursă suplimentară de fier se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

530 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Solgar, Gentle Iron este un supliment alimentar biologic activ, care este o sursă suplimentară de fier. Fierul este o parte a hemoglobinei, participă la schimbul de oxigen și dioxidul de carbon din țesuturi, la procesele de conducere a impulsurilor nervoase, întărește sistemul imunitar. Necesitatea de fier crește în timpul sarcinii și alăptării. Produsul conține doza zilnică optimă a mineralului într-o formă chelată organică ușor digerabilă, care are un profil de siguranță ridicat, minimizând riscul de efecte secundare ale tractului gastro-intestinal.

 

Recomandări de utilizare:

Ca supliment alimentar pentru adulți, luați zilnic o (1) capsulă vegetală, de preferință cu mese sau conform indicatiilor medicului.

 

Supplement Facts
Serving Size: 1 Vegetable Capsule
  Amount Per Serving %Daily Value
Iron (as iron bisglycinate chelate†) 25 mg 139%
DV = Daily Value
†Some iron supplements cause gastrointestinal irritation and constipating effects. This unique form of chelated iron (iron bisglycinate) is formulated for enhanced absorption and is gentle on your system. US Patent No.’s 6,706,904 and 6,716,814 licensed by Albion International, Inc.

Ingrediente:

Celuloză microcristalină, celuloză vegetală, stearat de magneziu vegetal.

 Nu contine:

Gluten, grâu, lactate, soia, drojdie, zahăr, sodiu, aromă artificială, îndulcitor, conservanți și culoare.

Avertizări:

Dacă sunteți gravidă, alăptați sau luați orice medicament, consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Din motive de siguranță, produsul este sigilat cu o membrană de protecție internă.

Nu utilizați dacă sigiliul este rupt sau lipsește.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi