Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, Folate (metafolin) 400 Mcg, 50 Tablet

Solgar
Indisponibil

Acidul folic este una dintre vitaminele complexului B și este responsabil pentru diferite funcții, cum ar fi funcțiile psihologice normale, reducerea nivelurilor ridicate de homocisteină și sinteza ADN-ului și a aminoacizilor.

Volum
50 tablete
Brand
Solgar
310 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Acidul folic este una dintre vitaminele complexului B și este responsabil pentru diferite funcții, cum ar fi funcțiile psihologice normale, reducerea nivelurilor ridicate de homocisteină și sinteza ADN-ului și a aminoacizilor.

Folate 400μg conține acid folic sub o formă biologic activă brevetată, bioechivalentă cu forma găsită în natură. Este cea mai eficientă formă de folat pentru persoanele care nu pot metaboliza endogen acidul folic datorită polimorfismului genei MTHFR. Mai mult decât atât, folate 400μg (sub formă de Metafolin) este necesar pentru femeile de vârstă reproductivă deoarece contribuie la prevenirea defectelor congenitale ale sistemului nervos central sau a encefalului fătului.  

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, 1 tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei.

Nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Produsul poate fi consumat de vegani.

 

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi