Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, Ester-C Plus 500 mg Vitamin C, 50 Veg Caps

Solgar
Indisponibil

Solgar® Ester-C® Plus 500 mg sau "vitamina C mai bună", este o formulă unică folosind o formă de vitamina C, Ester-C® patentată, neacidică, care poate fi mai ușor de absorbit de corpul tău.

395 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Solgar® Ester-C® Plus 500 mg sau "vitamina C mai bună", este o formulă unică folosind o formă de vitamina C, Ester-C® patentată, neacidică, care poate fi mai ușor de absorbit de corpul tău.

Această formulă proprie este un produs exclusiv al Solgar și conține bioflavonoide din plante naturale care însoțesc în mod natural Vitamina C în fructe și legume. Ester-C® în sine este, de asemenea, blând cu stomacul, în comparație cu formele tradiționale de vitamina C, și astfel este mai puțin probabil să irite, ceea ce face din acest produs o alegere bună pentru toată lumea.

Odată luat, Ester-C® este, de asemenea, reținut de celulele imunitare mai mult decât vitamina C obișnuită, oferindu-ți un suport imunitar superior. Vitamina C, este o vitamină solubilă în apă, care ajută la combaterea radicalilor liberi și la menținerea unui sistem imunitar sănătos.Are multiple beneficii care susțin o sănătate optimă, de la menținerea pielii sănătoase, reducerea oboselii și extenuării și sprijinirea sănătății oaselor și a dinților.

Solgar® Ester-C® Plus 500 mg oferă toate beneficiile pentru sănătate ale acestei vitamine C premium, într-un mod convenabil 1 - 3 capsule vegetale pe zi, contribuind la:

  • Funcția normală a sistemului imunitar (inclusiv în timpul și după un exercițiu fizic intens)
  • Formarea normală de colagen pentru funcția normală a oaselor, dinților și cartilajului
  • Formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii
  • Funcționarea normală a sistemului nervos
  • Reducerea oboselii și extenuării
  • Creșterea absorbției fierului

Mod de administrare: Ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) tablete zilnic, de preferat în timpul mesei. Nu depășiti indicațiile privind dozele de utilizare. Pentru a păstra prospețimea și eficiența produsului, trebuie ținut într-un loc răcoros și uscat, la o temperatură cuprinsă între 15-30oC, departe de lumină și umezeală.

Termen de Valabilitate: 01.10.2023

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi