Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, 5-HTP 100 mg, 30 Veg Caps

Solgar
Indisponibil

Solgar, 5-HTP 100 mg, 30 Veg Caps, se utilizează pentru a atenua stresul și anxietatea, pentru a îmbunătăți starea de spirit, a atinge sațietatea și a spori concentrarea, fiind un precursor direct al serotoninei, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

425 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

5-hidroxitriptofan se utilizează pentru a atenua stresul și anxietatea, pentru a îmbunătăți starea de spirit, a atinge sațietatea și a spori concentrarea, fiind un precursor direct al serotoninei. Produsul conține de asemenea magneziu, ce contribuie la funcțiile fiziologice ale sistemului nervos și la funcțiile sale psihologice normale, extract din rădăcină de valeriană cu acțiune anxiolitică blândă, având o utilizare tradițională și documentată clinic, cât și vitamina B6 ce întărește sistemul nervos, ajută la echilibrarea funcțiilor psihologice și reduce senzația de oboseală și extenuare, în special pe timpul iernii. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.  

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) sau două (2) capsule vegetale pe zi, cu suc sau apă, între mese, sau conform recomandării medicului sau farmacistului.  

Fiecare capsulă vegetală asigură: Magneziu (sub formă de oxid, bisglicinat) 50mg-%VNR* 13, 5-HTP (L-5-hidroxitriptofan din extract standardizat de semințe   Griffonia simplicifolia) 100mg, Extract din pudră de rădăcină de Valeriană (4:1) (Valeriana officinalis) 100mg, Extract din pudră de rădăcină de Valeriană (4:1) (Valeriana officinalis) 100mg, Vitamina B6 (sub formă de HCL piridoxină, piridoxal-5’-fosfat) 10mg**-%VNR* 714, extract hidroetanolic din fruct de Griffonia simplicifolia, cu 95% 5-HTP/5-hidroxitriptofan; extract hidroetanolic 4:1 (maltodextrină) din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis), agent de încărcare (celuloză microcristalină), capsulă (hidroxipropilmetilceluloza, oxid de magneziu, bisglicinat de magneziu), clorhidrat de piridoxină, agent antiaglomerant (stearat de magneziu vegetal), piridoxal- 5 – fosfat.  

Ambalaj: 30 capsule vegetale

Producător: Solgar Inc., SUA.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi