Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Solgar, Coenzyme Q 10, 30 mg, 30 Veg Caps

Solgar
Indisponibil

Coenzyme Q-10 (CoQ-10) se regăsește în fiecare celulă din plante sau animale, deși sursele alimentare ar putea să nu fie suficiente pentru a acoperi o deficiență. Este o componentă esențială a mitocondriei (centrul tuturor celulelor).

480 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Coenzyme Q-10 (CoQ-10) se regăsește în fiecare celulă din plante sau animale, deși sursele alimentare ar putea să nu fie suficiente pentru a acoperi o deficiență. Este o componentă esențială a mitocondriei (centrul tuturor celulelor). Celulele o utilizează pentru a produce energia ATP necesară corpului pentru creșterea și susținerea celulelor. Este produsă de organismul uman și este necesară pentru funcționarea de bază a celulelor. S-a observat faptul că nivelurile de CoQ-10 scad odată cu înaintarea în vârstă, fiind reduse în cazul persoanelor cu afecțiuni cronice. Coenzymele ajută enzimele să funcționeze corespunzător pentru a digera alimentele și a îndeplini alte funcții ale organismului, inclusiv protejarea inimii și a mușchilor scheletici.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți,  o (1) capsulă vegetală pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Ingrediente/capsulă: celuloză microcristalină (agent de îngroșare), hidroxipropilmetilceluloză (membrana capsulei vegetale), coenzima Q-10 (ubichinonă, KanekaQ10®) 30 mg, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal (agenți anti aglomeranți). Nu conține zaharuri, sare, drojdie, grâu, soia, gluten sau lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

  • Ambalaj:  30 capsule veletale
  • Producător: Solgar Inc., SUA.

 

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi