Livrare gratuită de la doar 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 500 lei.

7 tricks-uri în aplicarea măștilor de pânză!

herb.md

Acordă-ți 15 minute de răsfăț! Măștile de pânză sunt soluția perfectă pentru a avea un rezultat pe măsura așteptărilor, vei obține hidratarea necesară pielii indiferent de tipul acesteia și vei observa efectul imediat după aplicare.  Dar, ai știut că poți dubla efectul acestora? 

Îți deschidem 7 secrete de aplicare a măștilor pe pânză:

  1. Aplicăm serul potrivit. Înainte de aplica masca, îndepărtăm toate impuritățile de pe piele, iar după curățare aplicăm tonerul pentru a restabili pH-ul pielii, următorul pas din rutina de îngrijire va fi serul ce conține ingredientul activ necesar. Pentru a obține un rezultat maxim de la ser îl aplicăm ca baza unei măști de pânză. Pentru efectul de lifting, aplicăm un ser cu efect anti-age și o mască ce va oferi un efect de întinerire. Serul va avea funcția de catalizare a efectului măștii.
  2. Atragem atenția la ingrediente. Pentru a hidrata pielea aplicăm măști cu acid hialuronic, glicerină sau mucină de melc. Extractul de aloe și mușețel – o să calmeze pielea, pentru a obține o piele ce radiază ingredientele de bază sunt vitamina C, centella asiatică și cofeina. Dacă îți dorești o îngrijire anti-age, atunci caută printre ingrediente retinolul (dar fii atentă cu acest ingredient pe timp de vară), vitamina E și extract de alge.
  3. Atragem o atenție deosebită zonei din jurul ochilor. Această zonă se caracterizează prin a fi una sensibilă și necesită hidratare. Pentru un efect pronunțat aplică în zona respectivă patch-uri, iar apoi le poți acoperi cu o mască de pânză. Astfel, vei avea și rezultatele așteptate, dar și vei economisi din timpul tău.
  4. Cronometrează durata de aplicare a măștii. Timpul recomandat de aplicare este de 15-20 minute. Acest timp este mai mult decât suficient, pentru a obține rezultatul dorit.
  5. Acordă-ți 5 minute pentru un masaj facial. După ce ai înlăturat masca de pânză, masează pielea feței. Tamponează pielea cu pernuțele degetelor începând cu zona gâtului spre bărbie, iar de la bărbie spre zona urechilor, de la nas spre tâmple. În așa mod, circulația sângelui se va accelera și pielea va fi rumenă și strălucitoare.
  6. Nu te opri doar la aplicarea măștilor de pânză. Chiar dacă măștile de pânză oferă o senzație de hidratare profundă și o concentrare a ingredientelor active destul de ridicată , nu este cazul să renunțăm la următoarele etape de îngrijire, cum ar fi: crema pentru zona ochilor, cremă hidratantă și protecție solară.
  7. Ținem masca de pânză la frigider. Pentru a avea un rezultat mai evident, este bine să lăsăm masca pentru câteva minute la frigider. Pânza rece va oferi un plus de tonifiere pielii. Această opțiune este perfectă de dimineață, pentru o senzație plăcută de revigorare.

Oferă-i momente de răsfăț pielii tale și vei vedea cum strălucești din interior!