Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-10.0%
NEW

Crema pentru fata SECRET KEY Starting Treatment Cream

Secret Key
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Crema hidratează și hrănește pielea, stimulează sinteza colagenului se găsește în magazinul ''Herb.md'' , cu livrare în toată țara.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
50 ml
Brand
Secret Key
315 MDL 350 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Cremă cu un puternic efect calmant și vindecător. Crema hidratează și hrănește pielea, stimulează sinteza colagenului, accelerează producerea lipidelor epidermice și formează o barieră protectoare pe suprafața pielii de efectele negative ale mediului și ale razelor UV. Componentele cremei reduc dimensiunea și intensitatea petelor de vârstă, fac pielea curată, proaspătă și bine îngrijită. Ingredientele calmante au efecte anti-inflamatorii, calmeaza pielea sensibila si iritata.

Compoziția cremei este bogată în uleiuri și extracte naturale, dar principalul ingredient activ este drojdia fermentată.

Extract de drojdie Galactomisis (Galactomyces) - are un efect intensiv de hidratare, curățare și întinerire a pielii, are proprietăți de întărire a țesutului și tonifiere. Galactomizele sunt ideale pentru pielea matură, penetrează chiar și în cele mai adânci straturi ale epidermei, restabilește elasticitatea pielii, netezește relieful și reduce ridurile faciale, reduce intensitatea și dimensiunea petelor pigmentare, previne apariția unor noi.

Crema conține de asemenea unt de shea, macadamia, argan și migdale dulci, care hrănesc și înmoaie pielea, calmează iritarea, elimină degresarea.


Extracte din aloe vera, musetel, arbore de ceai etc. - hidrateaza si calmeaza pielea, ofera protectie antioxidanta. Utilizarea regulată a cremelor într-un timp destul de scurt va îmbunătăți starea pielii, vindecând-o la nivel celular și îmbunătățind aspectul acesteia.

Crema nu conține parabeni, uleiuri minerale, benzofenonă, coloranți sintetici.

Cum se utilizează: Aplicați crema pe fața curată cu mișcări ușoare de masaj.

Recenzii
05.02.2022
Se potriveste tenului combinat, gras. Hidrateaza si calmeaza foarte bine!
Produse noi