Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.8%
NEW

Ulei hidrofil de curatare SECRET KEY Lemon Sparkling Cleansing Oil, 150 ml

Secret Key
Indisponibil

Uleiul hidrofilic revigorant, are un efect antibacterian, antiseptic, tonifiază, consolidează pereții vaselor de sânge și strânge porii se găseste în magazinele Herb.md, cu livrare în toată țara.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
150 ml
Brand
Secret Key
284 MDL 315 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Uleiul hidrofilic revigorant,  pe bază de apă carbonată, este destinat curățării profunde a pielii. Vă permite să eliminați atât urmele de poluare de zi cu zi, cât și machiajul cel mai durabil, inclusiv crema BB și crema CC. În plus, uleiul elimină excesul de sebum din piele, ajută la exfolierea celulelor moarte ale pielii și, de asemenea, dizolvă dopurile sebacee în pori. Apa strălucitoare hrănește pielea cu elemente utile, datorită cărora multe procese vitale sunt normalizate și accelerate: ameliorează microcirculația sângelui, stimulează regenerarea celulelor pielii, elimină toxinele.

Extractul de lămâie are un efect antibacterian, antiseptic, astringent și tonifiază, consolidează pereții vaselor de sânge și strânge porii, accelerează vindecarea acneei și previne apariția ei. La fel ca toate citricele, extractul de lamaie ajută la echilibrarea tonusului pielii și luminarea pigmentării și, de asemenea, netezește ridurile, revigorează pielea, făcând-o odihnită. De asemenea, conține ulei de măsline, ulei din semințe de struguri și boabe de soia, care hrănește și înmoaie pielea, mărește tonul, fermitatea și elasticitatea. Uleiurile normalizează echilibrul apă-grăsime, elimină degresarea și iritarea, au un efect antioxidant, protejează pielea de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi și încetinește procesul de îmbătrânire a pielii.

Cum se utilizează: Aplicați pe pielea uscată, masați pielea timp de 1-2 minute, apoi umezi palmele cu apă caldă și re-masați fața până când uleiul devine o emulsie care dizolvă machiajul, apoi clătiți cu apă caldă.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi