Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore

Dr.Althea

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Masti de pinza
Masti de curatare
Spume / geluri pentru curățare
Serum pentru zona ochilor
Creme de fata
Protectie solara
Dr.Althea

Procurati produsele cosmetice profesionale „Dr Althea” in Chisinau, Moldova

Brand-ul coreean „Dr Althea” este considerat destul de „tânar” pe langa standardele industriei cosmetologice. S-a lansat pe piata internationala in 2014 si a reusit imediat sa castige popularitate, obtinand premii si apreciere de la experti europeni si americani de renume.
Avansarea uluitoare a acestui brand de produse cosmetice coreene se explica prin doua ipoteze: calitatea înalta a produselor si utilizarea de ingrediente exclusiv naturale, sigure.
Compania care produce cosmetica sub marca „Dr Althea” apeleaza, in fabricarea produselor sale, la cateva principii fundamentale:

  • Siguranta si eficienta;
  • Toate produsele fabricate sunt, obligatoriu, testate si trec un control special, aprofundat, in laboratoare;
  • Termenele de valabilitate nu sunt niciodata incalcate;
  • Procesul de productie se realizeaza numai cu echipamente europene si americane moderne;
  • Se dezvolta tehnici speciale, care contribuie la utilizarea mai efectiva a produselor pentru ten, facandu-l cat mai stralucitor si sanatos.

Avantajele produselor cosmetice Dr. Althea:

Toate produsele acestui brand sunt recunoscute de experti ca fiind eficiente si sigure. Printre componentele din care sunt compuse produsele cosmetice trebuie sa se regaseasca: vitamine, acidul hialuronic, extracte din fructe, extracte din plante. Aceste substante de origine naturala vor intineri pielea si o vor face mai sanatoasa, restabilind structura acesteia in straturile cele mai adanci.
Un brand conceput special pentru ingrijirea pielii este compus dintr-o varietate de geluri, creme, esente, masti etc. Clientii pot achizitiona si produse cosmetice coreene decorative, precum cushion-ele, bazele pentru machiaj, fondurile de ten etc.
Specialistii si dezvoltatorii firmei Dr Althea actioneaza intotdeauna pentru imbunatatirea si cresterea eficacitatii produselor cosmetice existente, adaugandu-le componente noi, in scopul hidratarii pielii si reducerii influentelelor externe negative. Acestia ofera complexe cosmetologice inovatoare, cu componente noi, care in viitor vor umple linia de produse cosmetice pentru îngrijirea pielii.
Dr. Althea aspira mereu spre noi obiective, dezvoltându-se dinamic, extinzând gama de produse si nu se opreste niciodata pe loc, indiferent de rezultatele obtinute. De asemenea, compania are ca scop producerea de produse cosmetice noi, mai avansate decat cele existente.