Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore

Nature’s Bounty

Nature’s Bounty

Brandul Nature’s Bounty în Chișinău, Moldova. Cumpărați în magazinul online Herb.md

Nature's Bounty este un brand american, lider in productia de vitamine si minerale de inalta calitate. Bazat pe o abordare inovatoare si pe tehnologii moderne, Nature's Bounty creeaza nutrienti pentru a imbunatati calitatea vietii pentru milioane de oameni din intreaga lume.
50 de ani pe piata internationala!
„Pentru a oferi fiecărui consumator produse de calitate pentru a menține puterea și sănătatea” - așa, în 1971, Arthur Rudolph si-a formulat vocatia si, mai tarziu, misiunea Nature's Bounty. Asa ca si-a inceput istoria acum 50 de ani cu o mica productie în Plainview, New York.
Astazi, produsele Nature's Bounty pot fi gasite in mai mult de 60 de tari din intreaga lume, iar brandul este cel mai mare producator mondial de produse cu vitamine si minerale de inalta calitate, la un preț accesibil.
Valorile de baza
Ai grija de sanatatea ta aici si acum, urmand obiceiuri simple sanatoase, urmand recomandarile pentru activitatea fizica zilnica, alimentatia corecta si variata sunt regulile care ajuta la asigurarea unei stari de bine confortabile pentru multi ani.
Includerea vitaminelor și mineralelor in aceasta lista a devenit nu doar o tendinta - este o parte importanta a unei abordari constiente a mentinerii sanatatii si frumusetii. Atunci când alegeți nutrienți pentru dvs. și pentru cei dragi, este important să acordați atenție calității și siguranței fiecărui produs.