Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore

The Face Shop

The Face Shop

Cumparati produse cosmetice The Face Shop in Chisinau, Moldova din magazinul online Herb.md

Produsele cosmetice coreene vandute de compania noastra sub marca The Face Shop sunt de inalta calitate. Acestea pot fi achizitionate in Chisinau in magazinul nostru sau comandate de pe site-ul oficial. Facem livrarea in toata tara. Cumparand produse cosmetice coreene THE FACE SHOP, puteti fi absolut siguri de calitatea acestora, deoarece sunt produse folosind echipamente moderne din Coreea de Sud pe baza de materii prime naturale.
Principiul companiei The Face Shop este aplicarea in practica a intelepciunii naturii pentru imbunatatirea si mentinerea sanatatii, frumusetii si armoniei umane.
Produse cosmetice The Face Shop
Marca din Coreea de Sud – The Face Shop a fost infiintata în 1962. Producatorul a stabilit ca sarcina principala – utilizarea ingredientelor naturale in productia produselor, care ar trebui sa ofere sanatate si puritate pielii.

Ce produse din linia The Face Shop sunt prezente pe site-ul Herb.md?

Puteti sa achizitionati o varietate de produse de la marca The face shop, inclusiv rimeluri, farduri, pudre, baze pentru machiaj, precum si produse speciale pentru ingrijirea buzelor.
Pretul avantajos si calitate ridicata a produselor reprezinta cartea de vizita a acestui brand, care produce produse ce au grija de corp si fata. O gama larga de produse: masti, creme, lotiuni, geluri etc. vor satisface nevoile oricarui client si vor oferi o adevarata atentie pielii tale. Aromele naturale rafinate vor crea un plus de confort si placere. Iar pretul avantajos al produsului il va face si mai atractiv in ochii cumparatorului. Cumparati produse cosmetice originale The Face Shop din magazinul Herb.md, cu livrare in toata tara.