Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-19.5%
NEW

Apă de gură pentru protecția gingiilor , Dentissimo, Gum Protection

Dentissimo
Indisponibil

Dentissimo, Gum Protection, Apa de gura protectia gingiilor

128 MDL 159 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Dezvoltată de stomatologii elvețieni noua formulă inovativă a apei de gură DENTISSIMO Gum Protection împotriva inflamării și sîngerării gingiilor, protejează dinții și gingiile, împiedicând formarea cavităților, parodontitei, gingivitei, stomatitei.  

Mod de utilizare: după fiecare spălare sau masă, clătiți gura timp de 30 de secunde cu 20 ml de apă de gură nediluată (aproximativ 4 lingurițe), evitați înghițirea!
Recomandată pentru adulti și copii mai mari de 12 ani.
Produsul nu conține alcool, de accea este potrivit pentru gingiile sensibile.  

Geranium Maculatum asigură efectul astringent, ajută la procesul de vindecare și oprește sângerarea gingiilor. Combinația echilibrată dintre uleiul natural Commiphora Myrrha, extractele de Ratanhia și Mușețel contracarează proliferarea bacteriilor și conferă un efect liniștitor asupra gingiilor, Salvia dezinfectează și întărește gingiile. Vitamina E reduce radicalii liberi și ajută mecanismul de vindecare. Clorura de zinc pătrunde ușor în straturile mucoasei orale, unde ajută la contracararea acumulării progresive de acumulari bacteriene între dinți și gingii. Datorită Hexetidinei, apa de gură împiedică aparitia halitozei. Apa de gura nu colorează dinții și nu conține Parabeni, SLS, Peroxid, Gluten, Triclosan, Clorhexidină.    

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi