NEW

Apă de gură pentru protecția gingiilor , Dentissimo, Gum Protection

Dentissimo
Indisponibil

Dentissimo, Gum Protection, Apa de gura protectia gingiilor

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

159 MDL
Anunță când va fi în stoc

Dezvoltată de stomatologii elvețieni noua formulă inovativă a apei de gură DENTISSIMO Gum Protection împotriva inflamării și sîngerării gingiilor, protejează dinții și gingiile, împiedicând formarea cavităților, parodontitei, gingivitei, stomatitei.  

Mod de utilizare: după fiecare spălare sau masă, clătiți gura timp de 30 de secunde cu 20 ml de apă de gură nediluată (aproximativ 4 lingurițe), evitați înghițirea!
Recomandată pentru adulti și copii mai mari de 12 ani.
Produsul nu conține alcool, de accea este potrivit pentru gingiile sensibile.  

Geranium Maculatum asigură efectul astringent, ajută la procesul de vindecare și oprește sângerarea gingiilor. Combinația echilibrată dintre uleiul natural Commiphora Myrrha, extractele de Ratanhia și Mușețel contracarează proliferarea bacteriilor și conferă un efect liniștitor asupra gingiilor, Salvia dezinfectează și întărește gingiile. Vitamina E reduce radicalii liberi și ajută mecanismul de vindecare. Clorura de zinc pătrunde ușor în straturile mucoasei orale, unde ajută la contracararea acumulării progresive de acumulari bacteriene între dinți și gingii. Datorită Hexetidinei, apa de gură împiedică aparitia halitozei. Apa de gura nu colorează dinții și nu conține Parabeni, SLS, Peroxid, Gluten, Triclosan, Clorhexidină.    

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi