-9.7%
NEW

Lador, La Pause Deep Sea Body Scrub

Lador
Indisponibil

Lador, La Pause Deep Sea Body Scrub-Compoziția acestui produs include particule abrazive solide și o bază care le ține împreună,cumpara din toate magazinele Herb.md la un pret accesibil.

Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Lador
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

232 MDL 257 MDL
Anunță când va fi în stoc

Pielea corpului, ca și pielea feței, necesită o curățare minuțioasă. De aceia puteți face o procedură eficientă de peeling acasă, folosind un scrub special. Compoziția acestui produs  include particule abrazive solide și o bază care le ține împreună.

Scrubul de la Lador curăță pielea de celulele moarte și de impurități, exfoliază ușor și lustruiește pielea, o face netedă, îmbunătățește tonusul și previne excelent aparitia celulitei. Scrubul favorizează dispariția cicatricilor, restabilește tandrețea și elasticitatea pielii. Este un produs anticelulitic puternic.

Piatra vulcanică și sarea de mare sunt utilizate ca particule abrazive (exfoliante) în scrub, fiind ingedientele de bază.

  • Piatra vulcanică este un abraziv complet natural, format ca urmare a evoluției gazelor în timpul solidificării lavei vulcanice. În combinație cu uleiul esențial de rozmarin de 100% conținut în scrub, are loc o curățare puternică a pielii de particulele moarte și o curățare profundă a porilor. Luptă cu hipersecreția pielii grase.
  • Sarea de mare îmbunătățește circulația sângelui și elasticitatea pielii și țesuturilor, accelerează procesele metabolice, reduce nivelul de stres. De asemenea, are o proprietate absorbantă, elimină impuritățile și toxinele, ameliorează inflamațiile, îmbunătățește microcircularea sângelui și ajută la netezirea pielii.

Mod de aplicare: Aplicați pe pielea umedă cu mișcări circulare de masaj. Masați  2-3 minute până când sarea se topeste, apoi clătiți cu apă călduță.

Ingrediente: Purified water, acrylate copolymer, sodium C14-16 leupine sulfonate, pumice, coco-betaine, polysorbate 20, sodium benzoate, sodium hydroxide, ylang-ylang flower oil, rosemary leaf oil, lavender oil, anise Seed oil, bay leaf oil, cypress leaf oil, atlassida bark oil, chamomile flower oil, citronella oil, clelioil, senti de geranium flower oil, lemon peel oil, orange oil, Savior pine leaf oil, Rose flower oil, tea tree leaf oil, bergamot oil, apanoteche sakrum polysaccharides, wormwood extract, hip nemus musculum form extract, seed salt, sea water, honey extract, plankton extract, chlorophyllin-capper complex

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi